SOPSTVENU STRANKU OPALIO PO UŠIMA: Ovako je Đilas zarađivao - a pogledajte šta sada pokušava!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

10.06.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je u svetu srpskog biznisa poznato, Dragan Đilas je čovek kojem je oduvek bio važan "svaki dinar". Evo kako je došao do novca kojeg sada ima na pretek, i zbog čega mu to nije dosta?

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas se obogatio dok je bio na vlasti

I, ne samo to. Poznato je da je Đilas svoje bogatstvo stekao kad je bio na vlasti, a bogatio se na račun državne televizije, na račun reklamiranja preko njegove agencije, ali i potpuno sumanutim projektima dok je bio gradonačelnik, kakav je na primer izgradnja kuće Velikog Brata o trošku Beograđana. 

I opet, ne samo to. Đilas je sopstvenu stranku uveo u dužničko ropstvo zaračunavajući im zateznu kamatu. 

I sad, takav se javlja se poput kakvog sveca, da stane u zaštitu "naroda". 

On, koji je otimao od sopstvene države, koji je otimao i od sopstvene stranke, traži da država smanji akcize i tako dovede u pitanje penzije, socijalna davanja i sve ono što je potrebno za normalno funkcionisanje države. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

A zapravo, Đilas je samo manipulator, koji sa svojim kompanjonima Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem kažnjava svoj narod jer ih nisu hteli na izborima.

Čudo da nije i Jeremiću posavetovao da se bori za nižu cenu kerozina, pošto Jeremića direktno finansira pohapšeni naftni lobi, a sam Jeremić se hvali da praktično živi u avionu, u skupoj biznis klasi iz koje ne izlazi. 

Ali, narod je obavešteniji nego što Đilas misli. Dok je otimao sekunde na RTS-u, još je i mogao da podvali neku priču, sad to ipak ne prolazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading