(VIDEO) BAGRA BAHATA! Takozvani demonstranti nasrnuli na monaha kod Sićeva

Autor: Republika

Vesti

10.06.2018

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pale maske! Očigledno nervozni jer su u potpunosti raksrinkani, pojedini učesnici takozvanih protesta zbog cene benzina dali su sebi zapravo da postanu - nasilni!

RepublikaFoto: Republika
Nasilnici udarili i na svešteno lice

Naime, portal Republika.rs došao je do šokantnog snimka na kome se može videti kako dva vozača u okolini Sićeva, mučki udaraju osobe u drugom automobilu, koji su odlučili da pokušaju da izbegnu blokadu na kolovozu.

Da stvar bude još crnja po opozicione organizatore protesta kao i za bahate učesnike ovog nasilničkog incidenta, kako Republika.rs saznaje, u automobilu koji možete videti na snimku koji objavljujemo, bio je starešina crkve Sv. Petke u Ostrovici, monah Joanikije.

Pored toga, Republika.rs došla je u posed i fotografija bahatih učesnika koji su, dakle, bez ikakvog razloga mučki nasrnuli na sugrađanina.

RepublikaFoto: Republika
Nasilnik 1: Ne bira sredstva

Posle ovih saznanja, nema više ni malo sumnje da takozvani protesti ostaju samo to - takozvani, a da njihovi organizatori i inspiratori imaju sasvim druge ambicije od onih navodno proklamovanih.

RepublikaFoto: Republika
Nasilnik 2: I on je napao monaha
RepublikaFoto: Republika
Evo dokaza: U automobilu se nalazio monah Joanikije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading