(FOTO,VIDEO) VESIĆ RAZBUCAO JEREMIĆA, a kad je ĐILAS došao na red - pobegao sa sednice

Autor:

Vesti

07.06.2018

10:42 >> 13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sednici Skupštine grada Beograda na kojoj se trenutno bira gradonačelnik, odbornik Vuka Jeremića Nikola Jovanović verbalno je napao kandidata za gradonačelnika Zorana Radojičića, a na njegove provokacije najburnije je reagovao Goran Vesić. Nakon što mu je sve sasuo u lice, Vesić je prešao na Dragana Đilasa, ali on je u tom trenutku bio van sednice.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Naprednjaci osudili ponašanje Jovanovića u Skupštini grada

Nakon što je Vesić odbrusio da ova vlast nikad neće biti bahata kao ona Đilasova, upitao je: "šta?" "Pobeže Đilas"? Barem je izdržao duže nego prošli put".

RepublikaFoto: ST/I. ŽIGIĆ
Dragan Đilas u hodniku dok ga na sednici prozivaju

Podestimo, on nije ostao imun na ponašanje bahatog Jovanovića pa mu je poručio da objasni najpre zašto iz Katara Jeremiću uplaćuju 200.000 dolara?!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić nije mogao da se suzdrži od tolikih laži Jovanovića

- Zaista je neverovatno da neko čiji je lider stranke u centru međunarodne korupcionaške afere, priča o korupciji. A Vuk Jeremić je u centru u kome su dva njegova saradnika Patrik Ho i Šeik Gadio uhapšeni - rekao je Vesić.  

Vidno uznemiren Vesić  je pokazao fotografije Vuka Jeremića, lokalnog funkcionera Hong Konga, Čija Pinga Patrika Hoa i senegalskog diplomate Čeika Tidiana Gadioa, uz komentar: "Pogledajte kako ih zaljubljeno gleda, ja ne znam šta vi radite ovde vama je mesto u Hong Kongu", na šta su svi odbornici dali gromoglasni aplauz.

Đilas se kasnije vratio i tokom glasanja rekao da neće dati glas Radojičiću.

- Iako Radojičić iza sebe nema afera i, kao što neko reče, nema kupljenu diplomu, nismo glasali za njega jer je i sam u ekspozeu rekao da ce se oslanjati na Vesića koji će mu biti zamenik, a koji je bio kogradonačelnik i u prethodnoj gradskoj vlasti - naglasio je Dragan Đilas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
mila

07.06.2018 10:50

Jeremiic je smesan.

Azalea

07.06.2018 10:55

Zaista je potrebno da neko ovako javno to izgovori.

vuk

07.06.2018 10:55

Jeremic je ispricana prica

Bojana

07.06.2018 10:55

Vuk i njegovi pajtosi su se "omrsili" od Hong Konga, ali ovde im ta ideja neće proći.