Mihajlovićeva o izboru gradonačelnika: Radojičić je bio nosilac liste SNS

Autor: Tanjug

Vesti

04.06.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica vlade i funkcioner SNS Zorana Mihajlović je, osvrnuvši se na pisanje medija da ce novi gradonačelnik Beograda biti Zoran Radojičić, izjavila da će odluku o tome doneti danas Gradski odbor SNS, te podsetila da je on bio nosilac liste te stranke na lokalnim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović ne krije simpatije prema Radojčiću

Na pitanje novinara šta misli o tome što je dr Radojčić, inače, direktor i hirurg Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, nestranačka ličnost, a da je pozicija gradonačelnika politička funkcija, Mihajlović je rekla i istakla da ne mora neko da bude član SNS ako podržava politiku za koju je dobijena velika podrška građana.

- Mi ćemo tek danas razgovarati na Gradskom odboru SNS oko kandidata za gradonačelnika i kada se taj sastanak završi onda ćemo i objaviti ko će voditi grad - rekla je Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug
Zoran Radojičić biće gradonačelnik prestonice

Kako kaže, SNS je pokazala da i u vladi da joj nije na prvom mestu da li je neko član stranke nego da li podržava politiku za koju je SNS dobila veliku podršku, a to je politika SNS.

- Ne morate da budete član, ali ako se slažete sa onim što mi radimo drago nam je da ste tu iako niste član i to se odnosi ne samo za Radojičića već i druge - istakla je Mihajlović.

Prema ranijim najavama, sednica skupštine grada na kojoj će biti izabran gradonačelnik biće održama u četvrtak, 7. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading