POKRET SOCIJALISTA: Jeremić je spreman na svaku gadost, samo da bi prikrio svoje prevare

Autor: Tanjug

Vesti

30.05.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista smatra da lider Narodne stranke Vuk Jeremić svakom svojom izjavom vređa inteligenciju građana Srbije tvrdnjama da rejting njegove stranke raste, kao i da je "krajnje vreme da shvati da je njegovim lažima došao kraj".

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Foto: Ilustracija

- Pošto Jeremić ne može da ponudi ništa osim laži, naravno da ne može da odgovori na pitanje koliko je novca dobio od uhapšenog kineskog tajkuna za ''konsultantske usluge'', ali zato može da bezočno slaže da se nad njim vrši politički progon - navodi se u saopštenju PS. 

Taj pokret tvrdi da je još jedna velika Jeremićeva laž da rejting njegove stranke i njega rastu i da je istina da on nije mogao sam ni da je oformi.

- Morao je da je kupi od Miodraga Aleksića, kao što je svojim lažima i pljačkom za vreme dosovskog režima mnogo štete naneo srpskom narodu. Jeremić svojim izmišljotinama i napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića je dokazao da je spreman na svaku gadost, samo da bi prikrio svoje prevare - navodi PS. 

PS podseća da je Jeremića narod odavno prozreo i da je jasno rekao šta misli o njemu i na predsedničkim i na beogradskim izborima.

Jeremić je nedavno rekao da je stranka koju vodi najjača opoziciona politička organizacija, da je u stalnom poratsu i da je stoga i meta medijskih napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
mihajlo

30.05.2018 15:35

Ovo samo govori o njemu samom, njegovom karakteru i moralu!

albert kami

30.05.2018 17:28

@mihajlo - A Sada je jasno i onima koji su mu verovali da je on opasan lažov i kriminalac.

Mina

30.05.2018 15:37

Koga Jeremic laze da rejting njegove stranke raste?! Izgleda, sam sebe.

Mile

30.05.2018 15:38

Pokusava Jeremic da skrene glavnu temu sa dnevnog reda.A moj mu je savet da bolje sprema odbranu kad zakucaju inspektori i tuziovci na vrata.