Vučić: Ja sigurno neću pakovati kofere, a vi NERADNICI?

Autor: Tanjug

Vesti

29.05.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da svakako ne razmišlja ni o kakvom "pakovanju kofera", kakvo spominju njegovi politički protivnici, već o tome kako da nastavi da se bori za Srbiju i njene građane.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Pominjanje 'kofera' i 'oluja' je posledica sve veće nervoze kod nekih koji inače ne rade ništa, osim što uvredama i pretnjama pokušavaju nekoga da zaplaše i dođu na valst, jer ih ona jedino i interesuje - primetio je Vučić u izjavi za javnost, povodom najnovijih komentara nekih opozionih lidera, na društvenim mrežama, da Srbiji sledi oluja, a Vučiću pakovanje kofera.

Vučić je u Parizu, nakon učešća na godišnjem sastanku Evropskog saveta za međunarodne odnose (ECFR), u okviru kojeg je održan panel na temu Zapadni Balkan: Evropska unija i takmičenje velikih sila, rekao da kofere svakako neće da pakuje.

- Ali, Saša Janković uvek razmišlja o koferima, grčenju, ili šta bi da nosi po koferima... O koferima nikada nisam razmišljao. Biću u Srbiji i boriću se za građane Srbije koji su, kao što se vidi, zadovoljni napretkom koji Srbija pravi. Taj napredak je sve vidljiviji i zato je nervoza kod nekih sve veća i zato traže po svaku cenu i na svaki način da pokušaju uvredama i pretnjama da nekoga uplaše - rekao je Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Saša Janković

Naglasio je da se nikakvih oluja ne plaši, ali i da je u kampanji protiv njega iskorišćen vrlo loš termin, jer je, kaže, naš narod prošao kroz najtežu tragediju upravo u nekoj od "oluja", te da bi mu sada samo neka nova još falila...

- U svakom slučaju, te oluje koje bi oni organizovali, a nikada nikoga ne potcenjujem, bile bi za njih 50 ukupno i ni za koga više - uveren je predsednik Republike.

Smatra da građani dobro znaju ko radi u njihovom interesu, a odlično znaju ko ne radi ništa i samo kuka i samo želi vlast po svaku cenu.

Kako je rekao, ta priča i nije mnogo važna, ali jeste važno da nastavimo da radimo, da plate povećavamo dodatno, da ljudi budu još zadovoljniji, da imamo još snažniju policiju, snažniju vojsku, snažnije zdravstvene ustanove, a pre svega da medicinske sestre i lekari budu zadovoljniji, a takođe i nastavnici, profesori...

- Verujem da ćemo to u narednom periodu i da uradimo - rekao je Vučić i dodao da to što neki imaju loše snove, pa oko ponoći šalju svakojake poruke, "to je više njihov problem, a ne moj".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Sladjana

29.05.2018 13:08

Kofere neka pakuju oni kojima nije ništa sveto i vredno u Srbiji,koji samo kritikuju,ne rade ništa,i čekaju da se dočepaju vlasti...silom!

sara

29.05.2018 13:09

Kofere pakuju samo neradnici,oni koji misle da ce na drugom mestu to sto su lenji vise da cene.Posle se ipak vrate.

sara

29.05.2018 13:11

Kukavice,neradnici,oni koji ne zele da rade i da se bore za zemlju u kojoj zive,beze.

Kole

29.05.2018 13:15

Predsednik im je fino i kulturno objasnio kako se radi i vodi država u par rečenica,a raspikuće i neradnici ne znam kako bi nam pomogli,pošto ni sebi nisu kadri pomoći od silnog grčenja