BRNABIĆEVA: Mali je timski igrač i ima rezultate iza sebe!

Autor: Tanjug

Vesti

28.05.2018

11:12

Premijerka Ana Brnabić koja danas na Posebnoj sednici pred poslanicima obrazlaže predlog da Siniša Mali bude novi ministar finansija, rekla je da njega za to mesto kvalifikuju njegovi dosadašnji rezultati koje je postigao vodeći glavni grad. Ona je rekla da Mali timski igrač i da je od Beograda napravio najveću investicionu desinaciju u ovom delu Evrope.

Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

- Siniša Mali je pokazao da je timski igrač, ne plaši se teškog rada i ne odustaje zbog izmišljenih afera - rekla je između ostalog premijeka Brnabić u Skupštini Srbije.

Kako je rekla, Sinišu Malog za mesto ministra finansija preporučio je uspeh u rešavanju problema Grada Beorgada, koje je nasledio kada je preuzeo mesto gradonačelnika.

Istakla je da je Beograd danas stabilna lokalna samouprava i daleko najveća investiciona destinacija u ovom delu Evrope.

Siniša Mali sedi pored premijerke Srbije Ana Brnabić koja je obrazlagala danas predlog za izbor novog ministra finansija, odnosno šta Malog preporučuje za to mesto u Vladi Srbije.

Na dnevnom redu Posebne sednice parlamenta to je jedina tačka dnevnog reda.

Mali će u Vladi Srbije naslediti Dušana Vujovića, koji je nedavno zbog "privatnih i ličnih" razloga podneo ostavku na ministarsku funkciju.

Komentari (18)

Loading
Petar986

28.05.2018 11:51

Tacno tako, Mali je odlican izbor, Mlad, kvalitetan i sposoban!

Mia

28.05.2018 12:58

Najbolji gradonacelnik, koga je beograd imao.