MITROVIĆ ODGOVORIO JEREMIĆU: Ovo više nije Srbija gde ste medije tretirali kao NADNIČARE I KRPE!

Autor: pink.rs

Vesti

24.05.2018

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović javnim pismom odgovorio je lideru Narodne stranke Vuku Jeremiću na uvrede.

RepublikaFoto: Public
Željko Mitrović

Pismo prenosimo u celosti:

Čitajući saopštenje Vuka Jeremića i njegove Narodne stranke, a u kome se kaže da je Pink dobio nekakve pare od države kao garanciju za nekakav porez, ne znam kako da izbegnem sopstvenu osudu javnosti kako sam ovakav i onakav samo zato što ću javno reći da je Vuk Jeremić obična bolesna patološka lažovčina.

Evo još jednom, Vuče ti si jedna bolesna patološka lažovčina, koja i dalje živi u vremenima kada si vladao Srbijom i kada se u javnom i političkom životu Srbije uglavnom kralo, otimalo i lagalo.

Nije Vuče više ovo ta Srbija, ovo je Srbija u kojoj svi moramo da izmirujemo svoje obaveze, ovo je Srbija u kojoj više država ne može garantovati za bilo koju privatnu kompaniju, a posebno nije Srbija gde ste ti i tvoji partijski drugovi medije tretirali kao nadničare i krpe. 

Statistika kaže da muškarci slažu šest, a žene tri puta dnevno, ali ti bre, Vuče, lažeš više od 17 žena i devet muškaraca u samo jednom satu. Ako ti kažem Vuče da su u laži kratke noge, ti ćeš odmah da kažeš da te vređam, što mi uopšte nije namera, a pri tome ne mislim da baš svi kratkonogi lažu, a ni da Vuk laže samo zbog nogu.

Laže Vuk i to ne samo domaću, već i svetsku, posebno donatorsku javnost zbog ponekog dolara koji mu udele na moljakanje i prosjačenje jer Vuk zna kako da slaže da može u političkoj trci sa preponama stići do pobedničkog političkog pehara, a ispostavilo se da šansu nije imao ni sa ugrađenim federima u đonovima, što inače nije dozvoljeno.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Vuk Jeremić

Kad pomenuh đonove, koliko đon trebate da budete da nadmašite Vuka Jeremića koji se sada pravi lud da nije on taj koji je stavio pečat na priznanje kosovske nezavisnosti umobolnim i retardiranim pitanjima upućenim Međunarodnom sudu pravde?

Koliko đon treba da budete, da ne priznate za koje namere i uz kakva obećanja pred izbore uzimate novac Katarcima ili kakav bolesnik trebate da budete da izmišljate nekakve pare koje je Pink dobio od države? 

Ali evo predlažem rešenje koje će Vuku Đonu Jeremiću povratiti bar minimum časti. Ako je tačno da je Pink dobio i jedan jedini dinar od države i ako nije platio neki porez ja se više neću baviti ovim poslom.

Ako se ispostavi da je Vuk lagao neka obeća da se ni on više neće baviti javnim poslom. Mislim da je ponuda više nego fer.

Uz veliku nadu da Vuk neće zbrisati sa megdana Željko Dokumentovani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (71)

Loading
Beca

24.05.2018 07:51

Ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da Jeremic laze!

Nikola

24.05.2018 07:56

Dobar odgovor Mitrovića Jeremiću, i sada se vidi jasna razlika koliko su mediji u boljoj poziciji sada nego kod predhodnih vlasti.

GajbexG

24.05.2018 07:57

Bravo za Zeljka Mitrovica sto mu je ovako natrljao nos.Pa dosta mi je vise umisljenog Jeremica!

Ana

24.05.2018 07:58

Jeremić jem licemer i lažov , koji je samo navikao na luuksuz i bahaćenje.