VEZA NATO I PROROKA IZ KREMANA: Milićeva: Ja sam iz loze Tarabića

Autor: MARIJA SAMOJLOVIĆ

Vesti

23.05.2018

07:33

Najpoznatija NATO lobistkinja u Srbiji Jelena Milić potomak je vidovitih Tarabića iz sela Kremna na Tari.

Tanjug/T. VALIČ
Jelena Milić

Verovali ili ne: direktorka Centra za evroatlantske studije, koja promoviše američku politiku i Alijansu na svakom koraku, poreklom je iz istog sela (u kom su u davna vremena manje-više svi bili rođaci) sa čuvenim prorocima za koje važi da su predvideli mnogo toga što se zbilo dugo nakon njihove smrti.

IZGUBLJENE STRANE

Novinar Milomir Marić, koji je u svojim emisijama više puta ugostio Milićevu, potvrdio nam je da mu je ona pričala o tome da je prevodila spise Tarabića na engleski jezik.

- Ona kaže da u proročanstvu piše da će Srbija sigurno postati članica NATO. Ja na taj podatak nisam naišao čitajući knjigu, možda su baš te strane izgubljene ili pocepane - rekao je Marić za Srpski telegraf i uputio nas na Kremanca koji zna sve detalje o poreklu Milićeve.

Rekla mi je da u proročanstvu piše da će Srbija sigurno postati članica NATO

Tim tragom došli smo do rođenog Kremanca Dragana Pjevića, koji nastavlja priču:

- Jelena Milić je sigurno Kremanka. Njen deda po ocu Vitomir Ćirković bio je poznat u selu. On je bio oficir Kraljevine Jugoslavije, učesnik martovskih demonstracija, kasnije su ga Nemci zarobili i bio je u logoru. Na kraju Drugog svetskog rata Vitomir je otišao u London i nije hteo da se vrati, dok je njegova žena Jela ostala je da živi u Beogradu. Jela je 1939. godine rodila Draganu, majku Jelene Milić - otkriva Pjević.

KNJIGE KOD GENERALA

Naš sagovornik vlasnik je turističke organizacije koja se bavi promocijom čuvenog Kremanskog proročanstva i navodi da mu nije jasno zašto Milićeva krije svoje poreklo jer bi taj podatak, kako kaže, sigurno povećao njenu popularnost u Srbiji, ali i na zapadu.

Kremanac Dragan Pjević: Njen deda po ocu Vitomir Ćirković bio je poznat u selu

- Proročanstvo kaže da bi za svaku instituciju ili preduzeće, ako žele veliki uspeh, bilo poželjno da budu u vezi sa tri osobe čiji su koreni iz sela Kremna - objašnjava Pjević.

Tvrdi nam, bez ustezanja, i da svaki američki general u svojoj biblioteci ima primerak prevedenog Kremanskog proročanstva.

- Ne znam da li je Jelena prevela proročanstvo na engleski jezik, kao što kaže, ali 100 odsto znam da svaki američki general ima tu knjigu - kaže Pjević i javno poziva Milićevu da bude gost na Međunarodnim danima proroka, koji će se održati od 27. do 29. jula na Tari.

Milićevu smo pitali za istinu o njenom poreklu, ali ona nije želela da daje izjavu za naš list.

Neka od predviđanja koja im se pripisuju

- Pronalazak televizije, telefona, aviona...

- Smene na srpskom prestolu

- Propast Obrenovića, a zatim njihov povratak u zemlju

- Svetski ratovi

- Titova vladavina i raspad Jugoslavije

Neke od izjava Jelene Milić

- Srbija je zaslužila bombarovanje 1999.

- Osiromašeni uranijum u malim dozama blagotvoran je za ljudski organizam, dobar je i za beljenje zuba

- Zašto je Nebojša Glogovac sahranjen u Aleji velikana?

- Preko Tvitera: "Idi, Nole, u 3 LPM" (tri lepe p.... mat...)

 

 

 

Komentari (0)

Loading