PROZIVANJE JANKOVIĆA: KO NEĆE SA ĐIKIJEM, NEMA MU ŽIVOTA

Autor:

Vesti

22.05.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka opoziciona partija ili pokret koji ne shvate da je Dragan Đilas jedina slamka spasa može da se oprosti sa politikom u Srbiji - bar tako smatraju saveznici bivšeg čelnika Demokratske stranke i bivšeg gradonačelnika Beograda. Ako ne mislite kao Đilas, ako nećete pod njegovu kapu - nema vam života pod kapom nebeskom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Tako je Željko Veselinović, predsednik sindikata Sloga i koalicioni partner Dragana Đilasa, objašnjavajući na Tviteru da je novi raskol u Pokretu slobodnih građana Saše Jankovića pokazao kako će proći svi koji ne žele u savez sa Đilasom.

- Rukovodstvo PSG u Vojvodini podnelo ostavke... Ne raduje me bilo čije osipanje, ali realnost je da svaka opoziciona partija ili pokret koji ne shvate da je Savez za Srbiju jedina realna mogućnost za borbu protiv ovog režima proći će ovako - napisao je Veselinović reagujući na vest o novom sukobu unutar pokreta Saše Jankovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (83)

Loading
Figija

22.05.2018 10:50

Do sada nisam procitao najblesaviji koemntar o saradnji sA Dzikije. Sram vas bilo..ako uopste imate obraza..... vi za jedno-NISTA !!!

Vera

22.05.2018 10:54

Cela opozicija je vise nego smesna,neozbiljnost na svakom koraku kao i borba za fotelje.

MarijaFenix

22.05.2018 10:56

Znaci na delu je imperijalisticka diktatura sakrivena iza DS kao nosioca i vlasnika demokratije na ovim prostorima. Lepo ,hvala Jankovicu na otvornom i tuznom diskusu koji je podelio sa nama.

Itan

22.05.2018 10:58

Da,da....Djilas Bog i batina,kakva tragi - komedija. On ni nema vise ljude oko sebe , pa nemogu ni da se rasipaju.