I funkcioneri PSG-a u Vojvodini POBEGLI OD JANKOVIĆA!

Autor: Tanjug

Vesti

22.05.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo je ostavke na godišnjoj skupštini održanoj za vikend, nezadovoljno stavom lidera Saše Jankovića da se ne priključe "Savezu za Srbiju" Dragana Ðilasa, ali i načinom na koji se donose odluke, pišu "Večernje novosti".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Saša Janković

Kako navodi list, ostavke su podneli Nebojša Milenković, Branislav Grubački i Zorana Šobot Matić iz severne Pokrajine, kao i Rešad Hodžić koji je bio zadužen za ogranak u raškoj oblasti.

Kako se navodi, tim odlascima nastavljen je niz funkcionera koji su u poslednje vreme okrenuli leđa Jankoviću, a izvor blizak PSG-u, je Novostima kao razlog za podnosenje ostavki naveo to što su odluke donošene nedemokratski i što je Janković odustao od ulaska u savez sa Ðilasom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
GajbexG

22.05.2018 07:26

Pobegose svi od Jankovica glavom bez obzira.Ocigledno je da je nedorastao kao politicar.

Leonardo

22.05.2018 09:06

@GajbexG - Nije samo problem sto je on loš politicar, on je jako loš covek.

Natasa

22.05.2018 07:35

Pametan potez.

sale

22.05.2018 07:36

Kad najbliži saradnici odlaze od Jankovića jasno je o kakvom je političaru reč, verovatno ćemo uskoro imati vest da je u PSG preostao samo jedan član Saša Janković!!!