ŠEŠELJ: Zapad traži LIDERA IZDAJNIKA da ruši Vučića

Autor: Pink, Republika

Vesti

16.05.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke ističe da Zapad u Srbiji pokušava da nađe lidera izdajnika kojeg bi plaćao kako bi sa vlasti svrgnuo aktuelnog predsednika, ali se kampanja protiv Vučića ne bi vodila na osnovu kosovskog pitanja, već na potpuno drugačije načine.

RepublikaFoto: youtube.com/Mister President
Vojislav Šešelj

Govoreći o pritiscima zapadnih zemalja na Srbiju lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kaže da Sjedinjene Američke Države na sve načine pokušavaju da realizuju svoje ciljeve u Srbiji i odavno o tim ciljevima ne žele ni da pregovaraju i razgovaraju.

- Oni ciljeve nameću bez diskusije, kao ultimativne. Takav slučaj smo imali 1999. godine, a trenutna situacija u Srbiji podseća na onu iz 2000. godine, uoči 5. oktobra. Zapadnim silama sada nedostaje neki novi Vojislav Koštunica, kojeg je američki kompjuter izbacio na auspuh kao najpogodnijeg kandidata prozapadne opozicije. Mnogi kažu da Koštunica nije bio izdajnik i zaista nije davao neke izdajničke izjave pre nego što je izabran.

Kompromitovana opozicija!

Nije bio kompromitovan, ali socijalisti su mu bili naklonjeni i preko državne televizije objavljivali su samo ono što ga afirmiše, a ono što ga srozava su prećutkivali. I posle 5. oktobra socijalistima je bio najlakša varijanta za napuštanje, predaju vlasti u nekim fazama preko prelazne vlade. Amerikanci danas takvu ličnost nemaju, za njom intenzivno tragaju i pred sobom imaju trojicu - Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Sašu Jankovića.

Ipak, nijedan nije taj kalibar. Sva trojica su kompromitovana, Koštunica to nije bio. Koštunica je bio intelektualac, uživao je poverenje beogradske čaršije, iako se oko njega okupio najveći ološ – podseća Šešelj.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Kako kaže, današnje prozapadne partije ujedinile bi se kada bi im neko "iz šešira izvukao lidera". Tražile bi vanredne parlamentarne izbore, bilo bi uloženo mnogo novca za rušenje vlade i Vučić bi se obarao, ne povodom Kosova, već na druge načine.

- Čitam kako bi mu pripisivali ubistvo pevačice Jelene Marjanović i Luke Jovanovića. Ovo deluje kao naučna fantastika, ali tako je izgledalo i 2000. godine - kaže Šešelj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Milutin

16.05.2018 11:33

To neće im uspeti jer nemaju podršku građana Srbije,

mimi

16.05.2018 11:35

Nece Vucica srusiti niko.

patriota

16.05.2018 11:40

Narod sve vidi, to se neće dogoditi.

Milorad

16.05.2018 11:42

Zapad već duže vremena traži ynekoga ko bi mogao da parira i ruši Vučića, ali tu imaju problem jer Vučić za sada nema konkurencije