MIHAJLOVIĆ: Vlada uvodi red, strah je u opoziciji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

12.05.2018

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da Vlada Srbije radi odgovorno, uvodeći red i rešavajući probleme građana, a da strah od građana mogu imati samo u opoziciji, jer nemaju njihovu podršku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zorana Mihajlović

Reagujući na saopštenje Pokreta slobodnih građana u kojem se tvrdi da je panična reakcija ministarke na štrajk dela taksi udruženja dokaz da vlast strahuje od sopstvenih gradana i njihovog izlaska na ulice, bez obzira na to ko i šta traži, Mihajlovićeva kaže:.

"Panični strah od protesta'' je rečnik onih koji sede u hotelskim sobama zgrčeni od stresa i besa, poput Saše Jankovića. Ova Vlada i njeni članovi se tako ne ponašaju i zato imaju podršku građana da vode državu i da rešavaju probleme građana."

Ona je ponovila da je za Vladu Srbije važno svako radno mesto i svaki preduzetnik i da zato želi da stvori uslove da svi mogu da rade, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

- Izmenama Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju upravo to ćemo i omogućiti, da KarGo i bilo koja druga aplikacija može da funkcioniše, ali tako da bude registrovana i da posluje u skladu sa ovim zakonom, a da građani dobiju sigurnu i kvalitetnu uslugu - rekla je Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading