(FOTO) PRONAĐEN VUK U MIRIJEVU

Autor: StudioB, Republika

Vesti

12.05.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski veterinari na teritoriji beogradskog naselja Mirijevo pronašli vuka! Kako Studio B saznaje iz „Veterine Beograd“, radi se o vučici koja je skotna.

RepublikaFoto: Studio B
Pronađen vuk u Mirijevu

Niko još uvek ne može  sa sigurnošću  da kaže odakle je došla, a na to pitanje odgovor bi mogla da da istraga MUP-a koja je u toku. Veterinari kažu da vučica nije agresivna,  a trenutno se nalazi u  prostorijama “ Veterine Beograd“.

Ženka  koja je, kako se  navodi, prešla dugačak put,  svoje novo stanište imaće u Beogradskom zoološkom vrtu, rekli su  veterinari  televizijskoj ekipi   Studija B.

Foto: Studio B

Oni koji su mislili da na beogradskim ulicama mogu da nabasaju samo na pse lutalice, ili one koje je neko napustio, prevarili su se. Za mnoge koji su  u prethodnih 24 časa pomislili da im se priviđa vuk negde kod Malog Mokrog Luga, i u Mirijevu, bili su upravu.  

Pravi vuk, tačnije vučica, od ranih jutarnjih časova, nakon obaveštenja organizacije "Levijatan“ koja je to prijavila MUP-u, ali i pomoću pojedinaca koji se bave zaštitom životinja, bio je deo potrage i konačnog lociranja. Uhvaćena je i sada se nalazi u Veterini Beograd.

Brojne teorije koje su se pojavile na društvenim mrežama, ali i u nekim medijima, nisu tačne, podsećaju u Veterini Beograd. Ono što je unelo paniku među Beograđane je bila lažna informacija da je vučica rastrgla neke pse i da se ponašala vrlo agresivno.

RepublikaFoto: Studio B

U Veterini Beograd podsećaju da će ona dobiti svoj novi dom u Zološkom vrtu, čime će dobiti pravo stanište, možda sa novim vučijim prinovama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading