VULIN NAGRADIO PUKOVNIKOV DOPRINOS: Uručena Vojna spomen medalja Kinđakovu!

Autor: Tanjug

Vesti

10.05.2018

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uručio je Vojnu spomen medalju za izuzetan doprinos sistemu odbrane Republike Srbije izaslaniku odbrane Ruske Federacije pukovniku Andreju Kinđakovu

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE
Aleksandar Vulin nagradio izuzetan doprinos ruskog pukovnika

Ministarstvo odbrane želi na ovaj način da iskaže veliku zahvalnost pukovniku Kinđakovu na svemu što je uradio i na ličnom doprinosu za razvoj naših vojno-vojnih odnosa, rekao je ministar Vulin.

On je dodao da je pukovnik Kinđakov, koji završava svoje angažovanje u Republici Srbiji, pokazao veliki profesionalnizam ali i iskreno prijateljstvo prema našem narodu, saopštilo je resorno ministarstvo.

- Odnosi između naših ministarstava i naših vojski su na istorijski najvišem nivou, a u tome, rad pukovnika Kinđakova ima značajan doprinos. Ovo je i naš način da kažemo koliko cenimo njegov rad, ali i koliko cenimo rad ambasade Ruske Federacije u Beogradu, a posebno lični doprinos i trud i prijateljstvo koje osećamo kada je u pitanju ministar odbrane Sergej Šojgu - istakao je ministar Vulin.

On je ukazao da je to samo još jedan od koraka u plodnoj saradnji. 

- Žao nam je što idete, drago nam je što ćemo imati još jednog prijatelja u Moskvi, a od vašeg naslednika želimo da bude kao vi i još bolji - rekao je Vulin.

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji je rekao da pukovnik Kinđakov završava svoju misiju i da je radio sa velikim interesovanjem, aktivno, na profesionalan način.

- Jedino čime nismo zadovoljni je što odlazi - zaključio je u šali ambasador Čepurin, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Vodolija

10.05.2018 12:16

Браћа Срби и Руси треба да се увек држе заједно .

mihajlo

10.05.2018 12:21

Sa Rusijom veoma stabilna i fer politička situacija!

daca

10.05.2018 12:22

Svaki odradjen posao treba da se nagradi

kornjacarade

10.05.2018 12:25

lep gest da se zahvali rusima i ruskom narodu i pre svega vlasti za pomoc