MINISTAR LONČAR REAGOVAO NA PRETNJE VUČIĆU

Autor:

Vesti

09.05.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izrazio je veliku zabrinutost što je prošlo već nekoliko dana otkako su predsedniku države upućene pretnje smrću, a ništa konkretno još nije urađeno po pitanju sankcionisanja odgovornih. On je još jednom ukazao na činjenicu da je za ličnu bezbednost svakog građanina Srbije loša poruka da se dopušta da se nekaznjeno preti najvišim državnim funkcionerima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ministar Lončar kratko i jasno o pretnjama Vučiću

- Da li je moguće  da dok Aleksandar Vučic po svetu  bije odsudne diplomatske bitke za ovu državu i njenu budućnost, pretnje upućene njemu, kao i navođenje da je izdajnik zato što je svom sinu dao ime Vukan, prolazi nekažnjeno i bez očekivane reakcije?

Jos jednom apelujem na nadležne državne organe da što hitnije reaguju i učine sve što je u njihovim zakonskim ovlašćenjima kako ovakve kukavičke pretnje ne bi prošle nekažnjeno - istakao je ministar Lončar, naglasivši da je neshvatljivo da predsednik Srbije koji je izuzetno cenjen i uživa ogromne počasti u najuticajnijim državama sveta, ne moze da racuna na adekvatnu zaštitu u svojoj rođenoj državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
nikolas

09.05.2018 13:43

Niko nikom ne sme da preti i ni na jedan nacin!

KALVARIJA

09.05.2018 16:07

@nikolas - Sigurno da treba reagovati i sve indicije ispitati i pohapsiti zlikovce.

Milutin

09.05.2018 13:49

Svako ko otovreno preti ubistvom mora da bude uhapšen .

Predrag

09.05.2018 13:53

Verujem da ce nadlezni organi pronaci ljude koji prete predsedniku Srbije.