BOŠKO ODREŠIO KESU ZA PROSLAVU PUNOLETSTVA!

Autor:

Vesti

07.05.2018

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović očito je široke ruke! On je organizovao i platio 18. rođendan pastorki Mini u hotelu "Morava" u Čačku, za šta je iskeširao skoro milion dinara!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Veselje za 250 zvanica upriličeno u najelitnijoj sali "Morača" u Čačku

Naime, Obradović je u više navrata isticao da dvoje dece iz prvog braka supruge Julije gleda kao svoju, pa ne čudi da je poželeo Mini da organizuje veselje za punoletstvo. A novce nije štedeo imajući u vidu da je rođendansko slavlje upriličeno u najelitnijoj sali hotela "Morava" u Čačku, te da je prisustvovalo čak 250 zvanica.

Foto: instagram.com/minagajovic

Tako je samo za najosnovniji meni koji se nalazi u ponudi restorana "Morava" Obradović morao da iskešira 15 evra po osobi, odnosno 3.750 evra, i to bez pića. Za piće je pak potrebno platiti još dodatna tri evra po osobi, što cenu podiže na 4.000 evra. U slučaju pak da se lider Dveri odlučio za bogatiji meni plus piće, ukupna suma iznosi čak 4.750 evra.

Veselje za 250 zvanica upriličeno u najelitnijoj sali hotela "Morava" u Čačku

Nije se, takođe, štedelo ni na muzici, pa su na rođendanu pevali Željko Vasić i Ljupka Stević, dok je za dodatni štimung bio angažovan i saksofonista. Kako kažu dobro upućeni izvori iz muzičkih krugova, Vasić za svirku uzima oko 3.000-4.000 evra, njegova koleginica oko 1.500, a saksofonista oko 300 evra. Suma sumarum, samo za muziku je Obradović morao da izdvoji još oko 5.000-6.000 evra.

Foto: instagram.com/minagajovic
Tekst potpisa

Ukoliko su i rođendansku tortu platili u "Moravi", izdvojili su još 15.000 dinara.

Sve u svemu, Obradović je za ovo veselje morao da plati oko milion dinara. Pitanje je pak odakle toliki novci imajući u vidu da, ako je verovati podacima koje prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, ukupno mesečno zaradi oko 140.000 dinara.

Kad se sve sabere i oduzme, Obradović je za ovaj provod morao da iskešira oko milion dinara

Naime, Obradović na ime poslaničke plate u Skupštini Srbije prima 101.971 dinar mesečno, a od države dobija još 35.000 dinara mesečno za iznajmljivanje stana u Beogradu. Lider Dveri zarađuje i na ime odborničke funkcije u Gradskoj skupštini Čačka, gde mu je dnevnica 4.000 dinara.

Foto: instagram.com/minagajovic

Za komentar smo pozvali i Obradovića, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili nikakav odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading