"VOJEVANJE" LIDERA NOVE STRANKE: Živković ponosan na zahvalnicu Miloševića

Autor:

Vesti

04.05.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Živković, lider Nove stranke, objavio je na svom Tviter nalogu zahvalnicu Vojske Jugoslavije koju je dobio 1999. godine za "patriotski i nesebičan doprinos jedinstvu naroda i jačanju odbrambenih snaga SR Jugoslavije u odbrani otadžbine od agresije NATO".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Objavio dokaz o učešću u ratu: Zoran Živković

Zahvalnicu je potpisao u septembru te godine u Podgorici major Nenad Milošević. Živković je uz sliku zahvalnice napisao: "Pitaju se ovi A. Vučićevi pajaci ko je gde bio i šta je radio u vreme bombardovanja 1999. godine...", očito iritiran prozivkama na svoj račun.

 

 

Činjenica je da su tokom NATO agresije najviše stradali Srbija i njeni građani, da su bombardovani brojni civilni objekti, od bolnica i škola do mostova i državne televizije.

Među žrtvama "Milosrdnog anđela" bilo je mnogo dece poput trogodišnje Milice Rakić, koja je ubijena na noši. Žrtava i razaranja nije bila pošteđena ni Crna Gora, ali u neuporedivo manjem obimu nego Srbija.

Ostaje nejasno šta je Živković želeo da poruči objavljivanjem ove zahvalnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading