NATO: Vučiću, zažalićeš zbog istrage o našim zločinima!

Autor:

Vesti

02.05.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zažalićete ako budete istraživali posledice bombardovanja i upotrebe osiromašenog uranijuma tokom vojne akcije protiv SR Jugoslavije 1999. godine." Ovo je suština pretnje koju je NATO preko diplomatskih kanala uputio vlastima u Srbiji nakon objave da će za mesec dana biti formirani koordinaciono telo i nacionalna laboratorija za istragu zločinačke akcije.

RepublikaFoto: Tanjug/V. Dimitrijević

Do koga u državnom vrhu je stigla pretnja NATO? Da li će ona sprečiti naš cilj za istraživanjem posledica bombardovanja? 

Kojeg čelnika NATO je posebno iznervirala vest o našoj nameri da saznamo sve posledice njihovog napada 1999.? Od čega najviše strahuju? 

Šta kaže ministar Goran Trivan, koji će biti ključni adut u otkrivanju istine o osiromašenom uranijumu iz NATO bombi? Da li će NATO pokušati da blokira istragu? 

Koliko traje vreme poluraspada osiromašenog uranijuma? Šta će biti ako dokažemo istinu o njemu?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, čitajte u Srpskom telegrafu za 3. maj, kao i na portalu RepublikaFoto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (80)

Loading
radovan

02.05.2018 19:47

Neka ih sve to što su učinili Srbiji snađe.

Odgovori 10 1
slavko

02.05.2018 19:50

Silna Amerika samo znaju da prete.

mihajlo

02.05.2018 19:51

Evo šta znači kada si mali i u nemilosti velikih!

albert kami

02.05.2018 19:51

Znaci, zlikovci priznaju da su cinili zlocine..Svi smo mi Vucic, Srbija ga je izabrala za predsednika i narod stoji uz njega.