VUČIĆ: Šta ja to mogu da predam Albancima, a da Janković, Jeremić i Đilas VEĆ NISU PREDALI?!

Autor: Republika

Vesti

25.04.2018

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U našoj zemlji je moguće da izmišljate šta želite. Ali šta ja mogu da predam što Janković, Jeremić i Đilas već nisu predali", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li je spreman da Albancima preda Jug Srbije u zamenu za sever KiM.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Vučić u Nišu o pitanju Kosova

Upitan da prokomentariše spekulacije da namerava da dozvoli stolicu za Kosovo u UN i pokloni Albancima jug Srbije u zamenu za sever KiM, predsednik Vučić je rekao:

- Više puta sam pokušao da odgovorim. U našoj zemlji je moguće da izmišljate šta želite. Ali šta ja mogu da predam što Janković, Jeremić i Đilas već nisu predali? Prvo su govorili da sam se sastao sa Sorošem, pa onda sa gospodinom Levandovskim. Čovek je lepo rekao da je to izmišljotina. Ali šta to vredi kad oni svakog dana nešto izmišljaju - rekao je Vučić i dodao:

- Naša situacija na KiM nije ružičasta, ali moramo da se borimo. Za vreme martovskog progona 2004. oni su ćutali, i 2008. godine kad je Priština jednostrano proglasila nezavisnost su ćutali. Da ne pričam o diplomatiji na steroidima... Cena tih poraza mora da se plati. A vi, ako želite da vas neko obmanjuje, onda izaberite drugog predsednika. Izaberite predsednika koji neće da izgradi klinički centar u Nišu, koji neće da gradi autoputeve.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Odgovarajući na pitanje vezano za opozicione proteste najavljene za da nas u Nišu, Vučić je rekao:  

- Koga ja treba da se plašim? Meni je toliko savest čista, da nema koga da se bojim, a posebno ne "junaka" koji su uništili u Srbiji sve što su dotakli. Evo, neka građani Niša kažu u čije je vreme najviše izgrađeno i urađeno. Ali, svako ima demokratsko pravo da protestuje. Znao sam da kad Janković, Jeremić i Đilas nešto osmisle da je to glupo... pa oni su sa 16 odsto glasova tražili da ih postavim za premijera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Mirko

25.04.2018 11:21

Da su Janković, Jeremić i Đilas vodili drugačiju politiku sve bi bilo bolje i drugačije.

Jelena

25.04.2018 11:28

Ima pravo Vucic, niko do sada nije napravio pomaka u pogledu formiranja ZSO-a. Jeremic svaki dan iznosi netacne informacije i izjave koje su blago receno nepromisljene.

Mirkan

25.04.2018 11:29

Sve su žuti rasprodali da bi sebi džepove napunili. Nikad više ni cenzus neće preći.

Veljko

25.04.2018 11:31

Oni su i izvor ovih problema.