SRPSKI TELEGRAF PISAO O NJEGOVIM AFERAMA: SMENJEN HAZBO MUJOVIĆ!

Autor: sandzakpress.net

Vesti

23.04.2018

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je u Novom Pazaru održana sednica glavnog odbora Stranke Demokratske Akcije Sandžaka, na kojoj je smenjen, predsednik Opštinskog Odbora SDA Sjenica, Hazbo Mujović. O njegovim malverzacijama Srpski telegraf je i ranije pisao.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Hazbo Mujović

Mujović je u prethodnom periodu obavljao funkciju predsednika SDA u Sjenici, kao i funkciju predsednika opštine Sjenica.

Kako se nezvanično saznaje iz vrha glavnog odbora SDA Sandžaka, Mujović je smenjen jednoglasno, čime je izgubljena i poslednja nada za eventualni nastavak vladavine ovog kontraverznog Sjeničaka.

Prema saznanjima Sandžak Presa, Hazbo Mujović je smenjen zbog sve učestalijih afera čiji je saučesnik, kao i nedoličnog ponašanja sa čime se ne slaže rukovdstvo SDA Sandžaka.

- Kap koja je prelila čašu, bila je poslednja Mujovićeva afera prilikom prikupljanja novca za asfaltiranje.To se, zaista, nije moglo više tolerisati.

- Optužbe su pristizale svakodnevno, i ja moram da kažem, da mi je iskreno žao što se većina optužbi na njegov račun ispostavila kao tačna - navodi izvor  iz Glavnog Odbora SDA Sandžaka, i dodaje, da Mujović, prema statutu stranke, više nema pravo kandidovanja za čelno mesto u Sjeničkoj opštini.

Prema još nepotvrđenim informacijama, na čelnu poziciju Opštinskog Odbora SDA u Sjenici, trebalo bi da bude imenovan jedan od najstarijih i najistaknutijih članova SDA u Sjenici, Rafet Zornić, koji trenutno obavlja funkciju direktora škole u selu Kladnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading