(FOTO) KOVAČEVIĆ VOLI "PILETINU": Poznati reditelj tvitovao, pa obrisao sliku gole žene

Autor:

Vesti

22.04.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golišava slika nepoznate mlade žene koju je na svom profilu objavio ugledni dramski pisac Siniša Kovačević zapalila je tviteraše.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Marš HD Valjevo
Pari oči: Siniša Kovačević

Izazovna fotografija pozadine zgodnog ženskog tela pojavila se na njegovom profilu i za samo jedan minut nestala, ipak ne dovoljno brzo da spreči bruku, pošto su oni koji prate Kovačevićeve objave na Tviteru uspeli da je vide i podele na mreži, nakon čega je usledila salva negativnih komentara na račun poznatog reditelja.

Nekolicina tviteraša zapitala se kako to da profesor dramskih umetnosti u sedmoj deceniji objavljuje promiskuitetne fotografije mlade žene, znajući da je već dugo u braku sa glumicom Ljiljanom Blagojević.

Foto: twitter.com/Sinisa Kovacevic
Ovo je tvitovao reditelj

Da li je u pitanju fotografija mlade glumice sa audicije za Kovačevićevo novo umetničko ostvarenje ili nešto više, nismo uspeli da saznamo jer se reditelj nije odazvao na poziv Srpskog telegrafa.

Komentari koje je dobio na Tviteru ne služe mu na čast, a neki od njih su "Voli deka da pari oči", "Preferira mlado i moderno", "Kastriraće ga Ljilja", "Kad Siniša da sebi malo oduška u pauzi hejtovanja i trolovanja", ali nepoznata mlada dama sa slike mogla bi da bude ponosna zbog brojnih komentara poput "Da se razumemo, vrhunsko du*e".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading