STEFANOVIĆ POZDRAVLJA HRABROST: Nagrađeni policajci sa Novog Beograda!

Autor:

Vesti

19.04.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović nagradio je šestoricu policijskih službenika Policijske stanice Novi Beograd koji su proteklih dana, u dva odvojena slučaja, iskazali izuzetnu hrabrost i profesionalizam i svojim postupanjem sprečili tragične posledice.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović nagradio policiju za hrabrost

Ministar Stefanović primio je i nagradio policajce Radoslava Lazovića, Miloša Đorđića, Zorana Ogrizovića i Rajka Kovačevića koji su intervenisali nakon prijave tuče na raskrsnici Nehruove i Evropske ulice. Zahvaljujući hrabroj i spretnoj reakciji uspeli su da oduzmu bombu od jednog mladića, koji je prethodno izvadio osigurač i pretio da će baciti eksplozivnu napravu.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Takođe, ministar je takođe primio i nagradio policijske službenike Dragana Suvajca i Slobodana Grujića koji su, nakon prijave da muškarac visi na drvetu u Brodarskoj ulici, brzo reagovali i presekli električni kabl koji je bio obmotan oko njegovog vrata i tako spasili šezdesetdvogodišnjeg muškarca. Nakon što su ga spustili na zemlju, ukazali su mu prvu pomoć i zahvaljujući njihovoj hitroj intervenciji muškarac je preživeo.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Ministar Stefanović zahvalio se kolegama na iskazanoj hrabrosti rekavši da su ovakvi podvizi policijskih službenika, koji neretko rizikujući svoje živote da bi spasili tuđe, još jedan dokaz da policija neumorno radi na zaštiti bezbednosti i života svih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading