POKRET SOCIJALISTA: Vučić vratio ugled Srbiji koju je Jeremić ponižavao

Autor: Tanjug

Vesti

17.04.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vuk Jeremić laže kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodno obećao da će Kosovo uvesti u UN, a upravo je on, Jeremić, strancima davao i poklanjao i ono što nisu tražili od njega", navode u Pokretu socijalista.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Vuk Jeremić

Kako kažu, Jeremić uvek kada govori o Vučiću, polazi od sebe, ali nikako da shvati da Vučić baš nikada neće biti kao on, da neće poput njega da poklanja srpsku zemlju i troši narodni novac.

- Sve je davao Jeremić kako bi se dodvorio strancima, on je kao srpski ministar u UN preko noći promenio rezoluciju o KiM, sramno izdao narod na Kosovu i Metohiji i prevario Rusiju - navodi se u saopštenju PS.

Ističu da je sramno da Jeremić, imajući sve to u vidu, napada i optužuje Vučića koji je povratio dostojanstvo i ugled Srbiji koju je Jeremić godinama ponižavao i pljačkao.

Predsednik opozicione Narodne stranke, Vuk Jeremić, tvrdi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić Amerikancima obećao Kosovo, ali da mu je problem kako to da uradi.

- Amerikanci zahtevaju od Vučića da uvede Kosovo u UN i pritiskaju ga da, potpisujući takozvani sporazum o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa sa Prištinom, od Rusije praktično zatraži da to ne blokira na Savetu bezbednosti UN - naveo je Jeremić, saopštila njegova stranka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading