OGLASILI SE POLITIČARI POVODOM PETKA 13: Đukanović misli da je "čista glupost" a ima li ko SUJEVERAN?!

Autor:

Vesti

13.04.2018

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako petak trinaesti za mnoge predstavlja baksuzan dan, narodni poslanici u Skupštini Srbije složni su u tome da kombinacija ovog dana i broja ne donosi lošu sreću.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/ N. PANČIĆ
Da li utiče sujevernost na naše poslanike?

Lider SRS Vojislav Šešelj i poslanica DS Aleksandra Jerkov, kako kažu, nisu sujeverni.

- Nisam sujeverna. Ne verujem u te stvari. To je dan kao i svaki drugi - kratko je rekla Jerkovljeva, a sličnog je mišljenja bio i Šešelj koji je poručio:

- Nisam sujeveran i ne interesuje me petak trinaesti. To je oduvek za mene bio lep dan, vidite kako je danas sunčan dan.

Lider Narodne seljačke stranke i poslanik sa liste SNS Marijan Rističević kaže da ne obraća pažnju kada dođe petak 13-ti.

- Nisam do sada obratio pažnju na tu okolnost. Svaki dan može da bude loš i dobar pojedinačno za svaku osobu. Neko će danas imati dobra i loša iskustva. Oni kojima se, ne dao Bog, danas nešto loše desi mogu pomisliti da je današnji dan baksuzan. Oni kojima se nešto lepo desi neće misliti da se to lepo desilo zbog petka i trinaestog - kaže Rističević.

Poslanik PUPS Momo Čolaković kaže da je petak trinaesti za njega sasvim običan dan.

- Nisam sujeveran. Ja sam od onih starijih koji nisu opterećeni tim stvarima. Za mene je to dan kao i svaki drugi - kratko je poručio Čolaković.

Poslanik SNS Vladimir Đukanović objasnio je zašto je petak 13-ti "čista glupost".

- Broj trinaest kao navodno baksuzni broj je kao i svaka glupost koju su satanisti izmislili. Oni su time zapravo želeli da naruže dvanaest apostola i trinaestog samog Sina božjeg. Strahovati od takog nečeg zapravo znači prihvatiti satanističko učenje da su Sin božiji i 12 apostola nešto loše. Tako da, ne da se ne plašim, nego to su gluposti najobičnije i prosto ljudi moraju malo više da se edukuju kako bi znali o čemu se radi - rekao je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading