HIT SCENA U NOVOM SADU! Prolaznici nisu mogli da veruju ŠTA je to čovek povezao na zadnjem sedištu, JOŠ SE I MRDA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.06.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevidac je odmah zgrabio telefon kako bi zabeležio ovu neobičnu scenu.

HIT SCENA U NOVOM SADU! Prolaznici nisu mogli da veruju ŠTA je to čovek povezao na zadnjem sedištu, JOŠ SE I MRDA! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Zapanjeni prolaznici u Novom Sadu bili su svedoci nesvakidašnjeg prizora kada je na zadnjem sedištu automobila viđen poni.

Očevidac je odmah zgrabio telefon kako bi zabeležio ovu neobičnu scenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Snimak ponija u automobilu brzo je postao popularan na Instagram stranici "nsuzivo", uz šaljivi opis: "Da li su svi putnici vezani?"

Poni je mali konj, prepoznatljiv po svojoj zbijenoj građi i simpatičnom izgledu. Njegove karakteristike uključuju kraće noge i snažno, kompaktno telo, što ga čini nižim i robusnijim u poređenju sa većim konjima. Glava ponija često je proporcionalno veća u odnosu na telo, sa širokim čelom i velikim, izražajnim očima koje mu daju prijateljski izgled.

Jedan od najupadljivijih aspekata ponija je njegova gusta griva i rep, koji mogu biti ravni ili talasasti. Ova gusta dlaka, zajedno sa njegovom kratkom, često mekom dlakom na telu, pomaže mu da se zaštiti od nepovoljnih vremenskih uslova. Poniji dolaze u različitim bojama, uključujući crnu, belu, sivu, smeđu i različite nijanse, ponekad čak i sa šarama poput tačaka ili pruga.

Poniji su poznati po svojoj izdržljivosti i snazi u odnosu na svoju veličinu. Iako su manji od običnih konja, poniji su sposobni da nose teške terete i rade u zahtevnim uslovima. Njihova mirna i prijateljska narav čini ih idealnim za interakciju sa decom i ljudima sa posebnim potrebama. Zbog toga su često korišćeni u terapijskom jahanju i drugim oblicima asistirane terapije.

Zbog svoje veličine, poniji su takođe popularni u dečjim zabavnim parkovima i manifestacijama, gde su deca u mogućnosti da ih jašu i provode vreme sa njima. Njihov prijatan karakter i privlačan izgled čine ih voljenim članovima mnogih zajednica, kako u ruralnim, tako i u urbanim sredinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading