MACURA NAPUSTILA "DOSTA JE BILO": Ni ''D'' od demokratije!

Autor: Tanjug

Vesti

12.04.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica Dosta je bilo Tatjana Macura, koja je nedavno objavila da će se kandidovati za predsednicu pokreta Dosta je bilo, rekla je danas novinarima u parlamentu da je izašla iz tog pokreta.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dosta je bilo - Saša Radulović
Tatjana Macura

Kao razloge, Macura je navela to što nije povučena odluka da se u organizaciju vrate nedavno "sramno izbačene" kolege putem onlajn sednice, kao i zbog činjenice da nije organizovan Glavni odbor koji se "izgleda nikada neće ni održati".

- I sam izborni proces je bio takav da bi mu pozavideli i mnogi ozbiljniji manipulatori. Imajući u vidu da smo i sami kritikovali izborne procese, doživeli smo to da unutar jedne organizacije koju smo gradili, nema ni ''d'' od demokratskog procesa - rekla je Macura.

Kaže da njena kandidatura nikada nije bila prosleđena članstvu, te da rukovodstvo u ostavci nije zaista ni želelo da podnese ostavku.

- Donela sam tešku odluku da napustim Dosta je bilo - rekla je ona.

Nije precizirala da li će u Skupštini Srbije delovati kao samostalna poslanica, navodeći da za sada to pitanje ostavlja kao "nedefinisano".

- Mislimo da ćemo se radije upustiti u organizaciju nečeg novog - rekla je Macura, koja se pred novinarima pojavila sa Vladimirom Ðurićem i Aleksandrom Stevanovićem, koji su nedavno isključeni iz stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nekaadadavno

16.04.2018 13:30

Sve je to isto na političkoj sceni Srbije. Nema demokratije u strankama, zato tako brzo i propadaju sve bez razlike. Danas su prevelike sutradan nisu ni za kombi.