CEO ČAČAK PREPRIČAVA HEROJSKI PODVIG MALOG MILOŠA! Otišao do komšije, a nije ni slutio šta će ga tamo dočekati!

Autor:

Vesti

18.06.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš je sve vreme bio uz starca i brinuo se o njemu, čak i kada je stigla Hitna pomoć.

CEO ČAČAK PREPRIČAVA HEROJSKI PODVIG MALOG MILOŠA! Otišao do komšije, a nije ni slutio šta će ga tamo dočekati!

Foto: shutterstock

Danas je u Čačku jednom starijem stanovniku pozlilo, a na sreću, imao je komšiju poput dečaka Miloša, koji je brzo reagovao i pozvao pomoć. Starac, koji živi sam, često je posećivan od strane komšija, a dečak Miloš i njegovi roditelji bili su redovni u posetama.

Ekipa Hitne pomoći zatekla je starca dečaka, koji je odmah pozvao pomoć. Iako su u početku pomislili da je u pitanju unuk, kasnije su saznali da je reč o mladiću komšiji, koji nije želeo da napusti starca dok se ne uveri da mu je dobro. Starac je medicinski zbrinut i prevezen u bolnicu, dok je dečak Miloš ostao da čeka u hodniku, obaveštavajući svoje roditelje i rodbinu komšije o situaciji.

Miloš je sve vreme bio uz starca i brinuo se o njemu, čak i kada je stigla Hitna pomoć. Nakon što je starac prevezen u bolnicu, dečak je ostao da čeka u bolničkom hodniku, javljajući se na telefon i obaveštavajući svoje roditelje o situaciji. Miloš je sačekao ispred internističke ambulante svoju majku, koja je krenula da ga odvede kući.

Takođe, bio je u kontaktu sa drugom Dušanom, javljajući mu da će kasniti na časove praktične nastave.

Miloš je inače učenik prve godine Srednje mašinsko-saobraćajne škole u Čačku, što pokazuje da je reč o odgovornom i savesnom mladiću koji se brine o svom komšiji i istovremeno vodi računa o svojim obavezama u školi. 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading