KIŠA I POPLAVA ODNELE PUTEVE! Evo kakvo je stanje u Novom Pazaru nakon užasnog nevremena - velika materijalna šteta! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.05.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog nevremena proglašena i vanredna situacija.

KIŠA I POPLAVA ODNELE PUTEVE! Evo kakvo je stanje u Novom Pazaru nakon užasnog nevremena - velika materijalna šteta! (FOTO)

Foto: Rina.rs

Nakon olujnog nevremena koje je pogodilo Novi Pazar situacija se u ovom gradu polako vraća u normalu, a stanovnici sabiraju štetu. Još uvek se čiste uništeni putevi na terotoriji Novog Pazara, a pojedini su bili poptuno neprohodni. Radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta, njihova mehanizacija I privrednih subjekata od posebnog značaja angažovani su na više lokacija.

- Radnici su angažovani na čišćenju korita Trnavice na više lokacija. Put u Ulici Narodnog fronta je bio u potpunom prekidu. Kiša i grad odneli su i makadamski put u Paralovu u dužini od 1000 metara. Radnici su ovaj put sanirali i poravnjali - rekao je za RINU Dzenan Nurović iz JP za uredjenje gradjevinskog zemljista.

Radili su i u Barakovcima, koji vodi prema Varevu, a u toku je sanacija puta Paralovo-Mašovići koji je uništen u dužini od 1500 metara ,a odvodne cevi su bili zapušeni, pa je radi na njihovom čišćenju.

U naselju Varevo radilo se danas na sanaciji više putnih pravaca, na dve lokacije u Ulici Narodnog fronta, na putu Trnava – Mava, pravac Trnava – Kleča, u Lukocrijevu, putni pravac Sebečevo – Gradina, u više krakova u Selakovcu, Jusufpotoku, Izbicama, Šestovu, Bajevici, Paralovu, Osoju I Leči.

U Srbiji će ujutru i tokom prepodneva biti oblačno i mestimično kišovito dok se uveče očekuje razvedravanje u celoj zemlji, a maksimalna dnevna temperatura iznosiće do 26 stepeni. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom lokalno će biti izraženiji u istočnoj polovini zemlje, dok će u ostalim krajevima njihova učestalost i intenzitet slabiti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading