DARKO MLADIĆ: Mom ocu je sve lošije

Autor: Tanjug

Vesti

07.04.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića je sve lošije, a haški lekari nisu dali objašnjenje zbog čega mu u poslednjih nekoliko nedelja jako otiču noge", izjavio je Srni generalov sin Darko Mladić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Zabrinut za oca: Darko Mladić

Darko Mladić kaže da je njegov otac malaksao i da oseća konstantan zamor.

- Mi za sada ne znamo zbog čega dolazi do oticanja nogu. To može da budu i bubrezi i srce i svašta nešto. Oni su obavestili njega i nas da nije ništa strašno i da treba da unosi manje soli, iako on skoro uopšte ne unosi so. Taj savet stalno ponavljaju - rekao je Darko Mladić.

On je naglasio da je njegov otac dobio neke ortopedske čarape, čijim nošenjem se otok povuče, ali se ukoliko ih ne nosi otok vraća, što mu onemogućava kretanje.

Darko Mladić je rekao da su haški doktori generalu Mladiću menjali terapiju, ali da odbrana i porodica nemaju informaciju šta su mu konkretno promenili.

- Advokati su samo dobili dokumentaciju koju dobijaju na nedeljnom ili na dvonedeljnom nivou i tamo ne piše ništa specijalno, bar mi nismo videli. Sa lekarima pokušavamo da dobijemo više informacija - rekao je Darko Mladić.

Darko Mladić kaže da zdravstveno stanje ne deprimira generala Mladića, ali da je on sve slabiji.

On je rekao da je porodica i danas uoči najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa u stalnom kontaktu sa generalom Mladićem i da se trudi da mu olakšaju situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading