JOVANOV ODBRUSIO POLITIKANTIMA: Oni čija se podrška meri u promilima ne mogu da govore u ime Nišlija

Autor: Tanjug

Vesti

07.04.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne može grupa politikanata čija se podrška meri u promilima i čija je jedina politika "što gore, to bolje" da govori u ime Nišlija, a posebno nema pravo da građane Niša tera da državu Srbiju doživljavaju kao tuđu", saopštio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanović

- Još manje oni što su u Nišu samo otpuštali, prodavali i zatvarali i koji za 12 godina vlasti, osim dugova, nisu iza sebe ostavili ni novootvoreni kiosk, imaju pravo da bilo šta spočitavaju Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, koji su nakon decenija propadanja konkretnim potezima započeli ekonomski oporavak i Niša i čitavog juga Srbije - ističe se u saopštenju. 

Jovanov ukazuje da nije zahvaljujući neradu i politici mržnje i pljuvanja Vučića britanski "Fajnenšel tajms" pozicionirao Niš na sedmo mesto, a niški region na treće mesto malih regija u Evropi u kategoriji privlačenja direktnih stranih investicija, nego zahvaljujući Vučićevom ozbiljnom i upornom radu na promeni ekonomskog ambijenta tog dela Srbije.

- Da nisu oni u Nišu izgradili i opremili najmoderniji klinički cenar u Srbiji Da nisu oni pomogli da se otvore pogoni ''Džonson elektrika'', ''Astera'', ''Leonija'', ''Cumtobela'' i drugih investitora ili će biti da je i to Vučić uradio, dok su oni spavali, mrzeli i pljuvali? - istako je Jovanov i dodao:

- Zašto ne kažu ovi lažni dušebrižnici da je na niškom aerodromu u samo jednoj godini Vučićeve vlasti bilo više putnika, nego za 12 godina njihove vlasti i to u zbiru? Zašto prećutkuju da je u njihovo vreme bilo 10 puta manje putnika od 331.582, koliko ih je bilo prošle godine? Zato što bi tada bilo jasno da je Vučić, a ne oni, radio na podizanju niškog aerodroma, a da su ga se oni setili samo zbog nekog bednog političkog poena - naveo je on.


Jovanov je naglasio na i Aleksandar Vučić i SNS jednako vole i brinu za svaki deo Srbije i to pokazuju dela - to građani i znaju i vide i takvu politiku nagrađuju podrškom na izborima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (122)

Loading
Draganab

07.04.2018 15:35

Drzava brine o opsgtanku, odrzavanju i zaradi od arerodroma, a ne da unisti i otudji. Investiranjem dobice se mnogo i povecati saobracaj na tom aerodromu

Sanja

07.04.2018 15:36

Narod ne shvata da je to za njihovo dobro! Aerodrom će doživeti propast ako se nešto ne reši u skorije vreme!

mihajlo

07.04.2018 15:38

Možda opozicija sprema neki tajni plan!

Mikele

07.04.2018 15:42

Економски опоравак Ниша је почео од 2012 године сада у Нишу имамо сијасет инвеститора и доста запослених људи , што пре није био случај.