NEZABELEŽENA SRAMOTA U BEOGRADU! Čovek izvadio polni organ i urinirao u balon nasred GSP autobusa dok je pored njega stajala devojčica! ONO ŠTO JE POSLE URADIO TEK JE ZA ZGRAŽAVANJE! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.05.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je brzo reagovao, zaustavio autobus i zamolio muškarca da izađe.

NEZABELEŽENA SRAMOTA U BEOGRADU! Čovek izvadio polni organ i urinirao u balon nasred GSP autobusa dok je pored njega stajala devojčica! ONO ŠTO JE POSLE URADIO TEK JE ZA ZGRAŽAVANJE! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dan se u autobusu broj 309 dogodila veoma neprijatna i uznemirujuća situacija, kada je muškarac nasred autobusa, tokom vožnje, bez bilo kakvih skrupula urinirao u balon koji je nosio u ruci. 

 

 

Nemareći i zanemarujući prisustvo drgih putnika, a posebno devojčice od oko 15 godina, koja je stajala tik pored njega, muškarac od oko 60 godina je  bez stida izvadio svoj polni organ i izvršio nuždu.

Kako je jedna žena objavila na Instagram stranici "Serbia live", na kojem je prikazana i blurovana slika muškarca koji je ovo uradio, vozač je istog momenta zaustavio autobus.

- Danas u 309. na Smederevskom putu, čovek najnormalnije urinira u balonu koji drži, najgore od svega je što je pored njega bila devojčica od nepunih 15 godina. Vozač je stao i opomenuo ga, nije imao nikakvu reakciju, već je zamolio da siđe na sledećoj stanici. Obratiti paznju na čoveka, zbog dece - napisala je žena.

Ljudi su mahom bili zgroženi postupkom muškarca koji je bez ikakvog srama urinirao nasred autobusa, međutim, bilo je i onih koji su rekli da je možda u pitanju bubrežni bolesnik.

- Da li znate da postoje bubrežni bolesnici, zamislite onii skupljaju mokraću 24h zbog određenih analiza. Ajde lepo nezvečite ko prazan lonac, nego prelistajte malo literaturu - napisao je neko pored objavljene slike.

Bilo kako bilo, čak i da je čovek bolestan i da to radi iz ovog razloga, trebalo bi naglasiti da u tom slučaju mora imati skrupula i naći način da urinira tamo gde i treba - u toaletu, gde se to jedino i radi.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading