MESIĆ U NOVOM PAZARU RASTURA SRBIJU!

Autor: Republika

Vesti

05.04.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stipe Mesić, bivši predsednik Republike Hrvatske i poslednji predsednik SFRJ, stigao je sinoć u Novi Pazar. On će danas, kako prenose mediji, u Domu kulture zajedno sa Sulejmanom Ugljaninom i Zoranom živkovićem održati tribinu na kojoj će propagirati da se iz ovog dela Srbije isteraju srpska vojska, policija, pravosuđe...

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Stipe Mesić, bivši hrvatski predsednik

Mesića su u Novom Pazaru dočekali predstavnici Bošnjačkog nacionalnog veća, Bošnjačkog veća u Crnoj Gori, Grada Novog Pazara i opština Sjenica i Tutin.

Budući da Mesić zajedno sa Ugljaninom planira da razore ovaj deo Srbije, Saša Janković sa druge strane priča kako je poželjno članstvo Kosova u UN, dok sa treće strane, Aleksandar Odžić, svako malo potpiruje otcepljenje Vojvodine, sasvim je jasno da ovde deluju zapadni centri moći, koji žele potpuno da rasparčaju Srbiju i naprave haos u državi. 

Janković daje Kosovo kao da je njegovo

Predsednik Pokreta slobodnih građana, Saša Janković, pre nekoliko dana je u intervjuu za radioteleviziju Kosovo, povodom skorašnjih incidenata, izjavio da je Srbija još 90-ih izgubila suverenost na Kosovu, kao i da je poželjno da oni imaju članstvo u međunarodnim organizacijama. 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Saša Janković

- Ja ne bih sprečavao Kosovo u demokratskom razvoju i članstvu u međunarodnim organizacijama - naveo je Janković, koji tvrdi da još uvek ništa nije urađeno po pitanju suočavanja sa prošlošću, a da se dijalog između Prištine i Beograda vodi na nedemokratski način, u atmosferi, kako kaže, mržnje i huškanja na rat.

Sandžak, Kosovo i - Odžićeva Vojvodina

I tako, dok Mesić u Novom Pazaru hrabri Sandžaklije, a Janković daje Kosovo za džabe - u Vojvodini na razbijanju Srbije radi Aleksandar Odžić.

RepublikaFoto: youtube.com/Republikanci Vojvodine
Aleksandar Odžić

Podsećanja radi, on je na Dan državnosti Srbije, na svom Tviteru glasno propagirao otcepljenje Vojvodine od Srbije. 

Odžić je tada poručio državnom vrhu i javnosti da mogu samo da slave državi, kao i da Vojvodina i Srbija nikada neće biti isto.

 

 

Ovako je Stipe zahvaljivao Sandžaklijama na podršci u vršenju zločina

- Sa Sandžaklijama sam dobro sarađivao u ratu za odbranu Hrvatske i to je još jedan razlog da budem ovde. Mislim da mi u Hrvatskoj moramo biti zahvalni Sandžaklijama koji su stali u odbranu Hrvatske, ja im to nikad nisam zaboravio A ovo priznanje znači da se neko seća onog što smo napravili pre, a drago mi je da ima ljudi koji ne zaboravljaju - rekao je Mesić.

Ne zaboravite ni vi - zvaničnim presudama Haškog tribunala jasno je utvrđeno da su Hrvati zločinci, baš kao i njihov vođa u vreme ratova '90-ih Franjo Tuđman, dok nijednom presudom pomenute institucije nije utvrđena krivica celog srpskog naroda, kao ni tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića.

Šta reći - zločinac zahvaljuje pomoćnicima...

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading