POKRET SOCIJALISTA: Janković lažima pokušava da od sebe napravi žrtvu

Autor: Tanjug

Vesti

04.04.2018

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista istakao je večeras da su netačne i krajnje licemerne tvrdnje Saše Jankovića da visoki državni zvaničnici svojim izjavama satanizuju političke protivnike.

RepublikaFoto: Tanjug/Milutin Marković
Pokret socijalista

- Janković, koji je nedavno javno na najdirektniji način pretio predsedniku Vučiću da će da prođe kao Čaušesku, sada svojim bezočnim lažima pokušava da od sebe napravi žrtvu - naveo je Pokret socijalista.

U saopstenju se kaže da onaj, koji svakodnevno preti lustracijom i koji bi da zabrani političke partije i drugačija mišljenja, optužuje zvaničnike da zbog njih dobija pretnje, a nije reagovao kada su njegove pristalice u toku predsedničke kampanje pretile smrću i najprimitivnije vređale te iste zvaničnike, tada je ćutao i odobravao pretnje.

- Janković je toliko ogrezao u laži da je potpuno zanemario činjenicu da je juna prošle godine organizaciji SNP ''Naši'', sa svog tviter profila, poručio da će ih obrisati sa slike Srbije, što je otvorena pretnja ubistvom - naveo je PS.


Janković smatra, napominje PS u saopštenju, da je "samo njemu i njegovim pristalicama dozvoljeno da prete i pozivaju na ubistva", ali mora da shvati da ovo više nije vreme DOS-a, da je ovo sada ozbiljna, pravna država i da pretnje nikome nisu dozvoljene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading