PUTINOV TAJNI ODRED SMRTI 29155! Sumnja se da su za tri meseca ubili sedmoro protivnika šefa Kremlja ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Autor:

Vesti

20.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

PUTINOV TAJNI  ODRED  SMRTI 29155! Sumnja se da su za tri meseca ubili sedmoro protivnika šefa Kremlja ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Foto: Profimedia Mikhail Metzel, Profimedia Anatolii Stepanov

Srpski telegraf u izdanju za subotu 20. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

 

  • NAJVEĆA VOJNA VEŽBA! VIHOR GRMEO PEŠTEROM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je juče, nakon uspešno izvedene združene taktičke vežbe s bojevim gađanjem "Vihor 2024", u kojoj je učestvovalo više od 2.000 pripadnika Vojske Srbije (VS) i oko 350 sredstava ratne tehnike, da je zadovoljan spremnošću naše armije. Ali i da je neophodno dalje ulaganje, kako u Vojsku, tako i u namensku industriju.

 

  • DIŽU U VAZDUH ZAPADNE VOJNE FABRIKE! PUTINOV TAJNI  ODRED  SMRTI 29155

U prethodnih desetak dana izbili su požari/eksplozije u tri važna pogona za proizvodnju artiljerijske municije, dva u SAD i jednom u Velikoj Britaniji, preciznije Velsu. Reč je o fabrikama koje proizvode projektile kalibra 155 milimetara, upravo onih koji su u zapadnim zemljama u deficitu, a veoma su im potrebni zbog dalje pomoći ukrajinskoj vojsci.

 

  • GRCI PRODALI VERU ZA KURTIJEVU VEČERU: DALEKO VAM  VAŠE MORE!

Stav Grčke u Savetu Evrope da takozvanu državu Kosovo treba primiti u članstvo razbesneo je Srbe, pa se ovih dana neretko mogu čitati oproštajni komentari od nekada bratskog odnosa s ovom državom. U tom tonu oglasio se i Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koji je istakao da njegova noga više tamo neće kročiti.

 

  • SMENITE OVOG ČOVEKA! UVALIO RUSIMA ŠKART TREŠNJE: Napravio veliki problem državi
     

Nebojša Milosavljević, direktor Uprave za zaštitu bilja Ministarstva poljoprivrede, napravio je ozbiljan skandal i ugrozio rad institucije koju vodi. Odobrio je izvoz sadnice trešnje s falsifikovanim papirima predstavljajući ih da su veće kategorije od realne. Naime, Milosavljević je sadnice trešanja koje su loše kategorije, maltene najniže, kroz papire provukao kao prvu klasu.

 

  • KOD SLOBE NA PROMOCIJI! BRESKVICA KO RONALDO; Za tri minuta uzela 5.000 EVRA

Anđela Ignjatović Breskvica podržala je prošle noći Slobu Radanovića na promociji njegovog novog albuma, gde je u jednom trenutku i zapevala, za šta je nagrađena i velikim bakšišem. Naime, Breskvičina pesma "Gnezdo orlovo", kojom je želela da predstavlja Srbiju na Evroviziji, ali nije uspela, sve češće se izvodi na privatnim veseljima, a mlada pevačica je za ovu priliku izvela baš tu pesmu, koja je pogodila sve prisutne, koji su zbog nje ostali praznih džepova na kraju večeri. Iako u početku Breskvica nije htela da uzme bakšiš, gosti su toliko navaljivali jer ih je dirnula u srce da je i pevačica na kraju popustila pod pritiskom, a komentari prisutnih, koji su bili šokirani količnom novca koji je dobila za kratko vreme, bili su da je prešišala čak i najplaćenijeg fudbalera.

  • DANAS POKLON: DODATAK SUPER ENIGMA
Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 20. april 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sale

20.04.2024 10:19

Malo ima toga jos koliko hecete Istu metodu treba kod nas primeniti