MACURA MENJA RADULOVIĆA NA ČELU DJB?!

Autor: n1info.com, Republika

Vesti

02.04.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodna poslanica Dosta je bilo Tatjana Macura kandidovala se za predsednicu DJB.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dosta je bilo - Saša Radulović
Hoće na čelo DJB: Tatjana Macura

Za zamenika predsednika DJB je kandidovala pokrajinskog poslanika Ivana Stijepovića iz Novog Sada, a za potpredsednike stranke Milana Turnšeka iz Sombora, Igora Stojanovića iz Prokuplja i Ljiljanu Vidojković iz Smedereva.

- Moja jedina želja je da se sačuva pokret "Dosta je bilo". Ne mogu da se saglasim sa prošlonedeljnim izbacivanjem kolega iz pokreta, to je bila sramna online sednica, odluka o njihovom isključenju nije legalno doneta. Oni su satanizovani saopštenjem pokreta Dosta je bilo, napadima da izdaju Kosovo - to je bila kap koja je prelila čašu. To su moje kolege, svi zajedno smo gradili pokret. Ne želim da se bavim prevrtatima već da sačuvamo pokret i da bdemo korektni jedni prema drugima. Ko nije spreman da čuje tuđe mišljenje - mora da se povuče - kaže Macura za N1.

Ona kaže da kandidatura nije nož u leđa Saši Raduloviću.

- Želim da se povuku sve sramne odluke koje su donete nakon beogradskih izbora. Izbori zakazani za 21. april bez toga neće imati ni prizvuk demokratije. Izbačeni su vredni i pošteni ljudi, a svima mora biti omogućeno da biraju i budu birani - navela je ona.

Macura je za generalnog sekretara DJB predložila Stevana Alfirovića iz Beograda, u programski savet Dejana Tufegdžića iz Beograda, Miloša Boškovića iz Niša, Strahinju Križaka iz Beograda i Ivanu Vuletu iz Beograda, koji su, navodi se, prihvatili poziv i podržali tim koji će voditi Tatjana Macura.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (63)

Loading
Miroslav

02.04.2018 17:02

Kradulovicev pokret se raspao.

Nikola

02.04.2018 17:02

DJB propada, i čim im se bliže unutarstranački izbori znači da je doša kraj DJB.

Hana

02.04.2018 19:08

@Nikola - DJB su skroz propali.

Mario

02.04.2018 17:03

Sve su to političari u pokušaju. Politika im se svodi na mržnju i ništa drugo.