MK Group organizovala odmor za najbolje đake sa Kosova i Metohije

Autor:

Vesti

09.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hotel Grand Kopaonik dvanaesti put ugostio tridesetoro dece iz osnovnih škola sa juga Srbije

MK Group organizovala odmor za najbolje đake sa Kosova i Metohije

Foto: Emil Vaš

 Trideset najboljih učenika od četvrtog do sedmog razreda osnovnih škola sa Kosova i Metohije tradicionalno boravi u hotelu Grand Kopaonik, u sklopu društveno odgovornih aktivnosti koje MK Group organizuje iz godine u godinu. Deca borave u hotelu od 6. do 10. aprila, a uz uživanje u prirodnim lepotama najpoznatije srpske planine i pešačkim turama, najbolji đaci koriste i dodatne pogodnosti svih hotelskih sadržaja od bazena i spa centra do specijalno organizovanih sportskih aktivnosti.

Republika

Foto: Emil Vaš

Odmor za najbolje đake sa Kosova i Metohije

„Sa velikim zadovoljstvom nagrađujemo najbolje đake sa Kosova i Metohije boravkom u našem hotelu Grand Kopaonik. Ovu akciju MK Group sprovodi već dvanaesti put, a i ove godine uz saradnju sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, kojoj se zahvaljujemo na podršci. MK Group tradicionalno sprovodi društveno odgovorne aktivnosti koje su usmerene na decu i mlade, sa posebnim fokusom na obrazovanje, a u narednih pet godina kompanija će za filantropiju izdvojiti pet miliona evra”, rekla je Aleksandra Stojanović, direktorka korporativnih poslova MK Group.

Foto: Emil Vaš

Odmor za najbolje đake sa Kosova i Metohije

Zadovoljstvo su izrazili i iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju, ističući kako kompanija MK Group iz godine u godinu misli i na osnovce sa juga naše zemlje.

„Poseban je osećaj videti našu decu radosnu i nasmejanu, naročito kada znamo da žive u specifičnim uslovima i sa kakvim se poteškoćama svakodnevno suočavaju čuvajući srpsko postojanje na Kosovu i Metohiji. Hvala društevno odgovornoj kompaniji MK Group koja je to prepoznala i zahvaljujem se Skijalištima Srbije koji su podržali ovu akciju. Zadovoljstvo nam je što možemo da radimo za naše najmlađe, da im ulepšamo školske dane i odrastanje. Kancelarija za KiM već godinama unazad između ostalog, podržava projekte, organizacije raznih putovanja, letovanja, zimovanja, sportske kampove za naše najmlađe iz južne srpske pokrajine. U poslednje tri godine realizovali smo aktivnosti za više od 3.000 dece sa Kosova i Metohije i vrlo smo ponosni zbog toga. Važno nam je da naši školarci bolje upoznaju svoju zemlju, razvijaju veštine i socijalizuju se kroz ovakve aktivnosti. Tu smo da im pokažemo da smo uz njih, da smo zajedno i u teškim vremenima”, izjavila je pomoćnica direktora Kancelarije za KiM, Svetlana Miladinov.

Foto: Emil Vaš

Odmor za najbolje đake sa Kosova i Metohije

 

MK Group svoje društveno odgovorne aktivnosti zasniva na brizi o deci i mladima, a odmor za najbolje đake sa Kosova i Metohije samo je jedna u nizu aktivnosti koje se sprovode u okviru programa „Podrška porodici”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading