OBRADOVIĆ NA AMERIČKOJ TELEVIZIJI! Petković: Nema ničeg bljutavijeg - BLATIŠ SVOJU DRŽAVU!

Autor: Tanjug

Vesti

01.04.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković poručio je lideru Dveri Bošku Obradoviću da nema "ničeg bljutavijeg nego kada neko ko se izdaje za srpskog rodoljuba ode na američku televiziju da bi blatio sopstvenu državu i njena nastojanja da pitanje Kosova i Metohije reši na najpovoljniji moguć i za srpski narod najmanje bolan način".

RepublikaFoto: Tanjug/D. SIMIĆEVIĆ/N. MANDIĆ
Obradović počeo da preteruje

- Zanimljivo je da Obradović, koji je veoma rado viđen gost u zapadnim ambasadama, na mediju koji je instrument spoljne politike zapadnih sila dobija priliku da govori o tobožnjem popuštanju predsednika Aleksandra Vučića pod zapadnim pritiscima - naveo je Petković u saopštenju.

Prema njegovim rečima, ta predstava, da nije smešna, bila bi tužna, jer, kako kaže, svi napori zapadnih tajnih službi da u Srbiji sponzorisanjem Obradovića stvore lojalnu srpsku desnicu do sada su rezultirali samo izbornim debaklima.

- Obradović bi, ako jednoga dana odluči da prestane da bude marioneta, mogao možda da nekim konstruktivnim predlogom doprinese rasplitanju kosovsko-metohijskog čvora, umesto što na američkim televizijama izigrava patkicu sa kokardom - naveo je Petković u saopštenju.

Kad je rec o problemu Kosova, Obradović je ranije danas gostovao na tv N1 gde je rekao da Srbija trpi "vrhunac pritisaka određenih zapadnih zemalja da priznamo lažnu državu Kosovo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
Edo

01.04.2018 15:39

Blati on i drzavu i svoj obraz. Sramota. Ali takvi ocigledno nemaju stida

Mila

01.04.2018 15:42

Nije potrebno pricati i pisati o Obradovicu, da ga je narod hteo, imao bi bar za cenzus.

Aca

01.04.2018 15:45

Obradovic zajedno sa Jeremicem trebba da bude proteran iz Srbije.

Veljko

01.04.2018 15:49

Obradovic je odavno izdao svoju drzavu..