ZA MONSTRUME JE SAMO SMRTNA KAZNA: UGUŠILI DANKU, PA OTIŠLI NA PIVO! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

05.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ZA MONSTRUME JE SAMO SMRTNA KAZNA: UGUŠILI DANKU, PA OTIŠLI NA PIVO! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Srpski telegraf u izdanju za petak, 5. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

Jezivi detalji zločina: Ugušili Danku, pa otišli na pivo!

Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) uhapšeni zbog ubistva devojčice za kojom se tragalo 10 dana. Mala Danka Ilić (2), za kojom je tragala cela Evropa, ubijena je. Dvojica monstruma navodno nisu mogla tačno da pokažu gde su sakrila telo devojčice jer su u trenutku zločina bila pijana. Prema dosadašnjoj rekonstrukciji zločina, službeni auto JKP "Vodovod" fijat panda koji je vozio Dragijević 26. marta, u 13.52, udario je devojčicu u Ulici Radomira Putnika u Banjskom polju. Nezvanično se saznaje da je jedan od njih još živu Danku ugušio i ubacio u gepek vozila. Već pijani, oni su opet svratili na pivo u jednu kafanu i potom se vratili u "Vodovod", gde rade obojica. Najverovatnije varikinom oprali su auto da bi uklonili tragove.

Telo male Danke jedan od ubica premestio je s deponije. Policija i Žandarmerija su juče prekopavale deponiju, ali i nekoliko lokacija u selu Luka, gde ih je odveo otac jednog od osumnjičenih. Potraga je trajala celog dana.

Prema zvaničnoj rekonstrukciji, Miloš Ilić se odmah uključio u potragu za ćerkom i čak je susreo ubice.

- U 13.57 ih je zaustavio otac devojčice i pitao da li su videli devojčicu, na šta su odgovorili negativno - rekao je ministar.
Potom su se osumnjičeni odvezli do deponije i telo devojčice bacili.

 

Ministar je naveo i neverovatan detalj.
- O monstruoznosti svedoči i to da je na poziv direktora D. D. otišao da traži devojčicu u Banjskom polju, svestan da ju je usmrtio. Tog dana na teritoriju Banjskog polja ušlo je 17 vozila, a samo su dva izašla van Banjskog polja do dolaska policije i zaprečavanja puteva. To je bitno zato što je bilo simptomatično da 150 metara od mesta gde su se zaustavili u dvorištu porodice Ilić, tih 150 metara prelazili su pet i po minuta. Kao i što znamo da su na deponiji bili minut i 41 sekundu - opisao je kretanje automobila smrti ministar Gašić.

Vučić kod Makrona: Najvažniji sastanak u poslednjih 35 godina!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je odlazak u Pariz, gde će u ponedeljak razgovarati s predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Dvojica državnika su dosad imala 19 susreta, ali će ovaj biti biti strateški i jedan od najvažnijih u protekle tri i po decenije.

Vučić će se, osim s Makronom, u Parizu videti sa svim značajnim ljudima iz sfere politike i biznisa u Francuskoj, a s njim će ići i ministar finansija Siniša Mali. Predsednik je juče na vanrednoj sednici Vlade Srbije kazao da 7. aprila odlazi u Pariz, gde ga već 8. aprila očekuju strateški važni razgovori sa Makronom.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 5. april 2024. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading