ČUDO NEVIĐENO: MRKA OSTAVLJA ANU ZBOG MACURE

Autor:

Vesti

31.03.2018

05:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolki Hitne pomoći Nadi Macuri laskao je kompliment Milutina Mrkonjića da bi samo zbog nje ostavio Anu Bekutu, dok Slavica Đukić Dejanović samo što nije pala u nesvest kada je čula da je Ivica Dačić podneo ostavku na mesto predsednika SPS.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ

Naravno da su ovo bile samo prvoaprilske provokacije, na koje su poznati naseli. U šoku je bio i selektor Nenad Zimonjić kada smo mu saopštili da je Novak Đoković odlučio da se penzioniše, dok je Vojislav Šešelj osuo paljbu po Karli del Ponte i nazvao je kurvom nakon što smo mu saopštili da je bivša tužiteljka rekla da je izdajnik jer joj je odavao poverljive informacije o Srbiji. Upecao se i Marijan Rističević, koji je i nakon našeg priznanja da je reč o šali nastavio da viče i tražio da mu pošaljemo Rosu da ga hapsi, a sve zbog pomenutog spora sa Sašom Radulovićem.

Na tapetu je bio i Dragan Marković Palma, kome smo saopštili da je turski proizvođač čaja izrazio želju da upravo on bude njihovo zaštitno lice, a on nam poručio da nam je urednik koji nam je dao tu informaciju "načisto poludeo".

U čudu je bio i Živorad Nikolić kada smo mu saopštili da ga RTS želi nazad.

- Teško bogami. Ja kad odem, ja sam završio priču, ne bih se tamo vraćao ni za živu glavu - rekao je Žika grohotom se smejući.

Foto: Tanjug

Kad se sad nisam šlogirala

Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja

- Kako komentarišete iznenadnu ostavku Ivice Dačića na mesto predsednika SPS?

- Molim? Kakvu ostavku? Nemoguće! Pa on je u inostranstvu... Zašto bi... Ne, ne razumem... Ništa nisam čula o tome.

- Imate li ideju ko bi mogao da ga zameni na mestu predsednika stranke?

- Niko! Nema ni govora o tome, molim vas kakva zamena, ma to je prosto neverovatno, ne mogu da verujem, pa ja sam potpuno zatečena. Mislim da ću se onesvestiti.

- Doktorka, nećete se ljutiti ako vam nešto priznam?

- Neću... recite.

- Aprililili! Ovo je bila naša prvoaprilska šala. Naravno da Dačić nije podneo ostavku, sve je u redu, nemojte da brinete.

- Auuuuuu, stvarno ste se šalili?! Uh, dobro je. Odlična ste glumica, zaista sam poverovala i evo umalo da padnem u nesvest, dobro je da je samo šala.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

E da vidim ko će me privesti, pošaljite Rosu

Marijan Rističević, narodni poslanik

Srpski telegraf obavestio je narodnog poslanika i predsednika Narodne seljačke stranke Marijan Rističevića o saznanju da će ga policija privesti zbog neodazivanja na sudski poziv.

Rističević, kome nisu strani sudski sporovi i tužbe zbog iznetih reči i uvreda, bio je iznenađen tvrdeći da sigurno nema razloga za njegovo privođenje. Međutim, kada smo napomenuli da je verovatno reč o sudskom sporu sa Sašom Radulovićem, on je pobesneo.

- Ma samo nek me privedu. E baš bih to voleo da vidim. Recite im najbolje da pozovu Rosu da me hapsi. Samo im poručite obavezno da se dobro pripreme za mene i da primene silu jer ja ću da pružim žestok otpor - poručio je Rističević.

O njegovom besu govori i to što je na reči novinara da nema razloga za brigu jer je reč o prvoaprilskoj šali nastavio da navodi informacije o detaljima pomenutog spora jer to, kako je rekao, "nije šala".

Foto: Tanjug/D. GOLL

Laže kurva Karla

Vojislav Šešelj, lider SRS

Bivši glavni tužilac Haškog tribunala Karla del Ponte objavila je knjigu u kojoj navodi da je lider radikala Vojislav Šešelj potkazivao ostale haške optuženike, pomagao im na svaki mogući način, pa čak i davao izjave protiv interesa Srbije...

Iako je reč o očiglednoj prvoaprilskoj šali, Šešelj je poverovao kada smo ga pozvali da prokomentariše ovu informaciju.

- Laže kurva, nije istina da sam joj davao izjave i da sam radio protiv drugih, ona uopšte nije normalna - rekao je Šešelj za Srpski telegraf, a nakon što smo mu saopštili da smo se samo šalili i on je prasnuo u smeh.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ukidaju e-dnevnike? Pa je l' to normalno?

Mladen Šarčević, ministar prosvete

- Kako komentarišete to što je Ustavni sud doneo presudu o ukidanju elektronskih dnevnika jer krše dečja prava i prava na privatnost?

- Molim? Pa ti dnevnici postoje svuda u svetu, ne samo kod nas. Ljudi, pa je l' to normalno? Ma time se i ne bavi Ustavni sud, mora da ste nešto pogrešno čuli. Jeste li sigurni da ste dobro čuli? Ajde da ja prvo proverim, pa da se onda čujemo.

Aprilili, ministre, ovo je bila šala.

- Jaooo. Sjajna šala! Ne mogu da verujem. A jaooo... Baš ste me prešli, svaka čast!

Foto: Starsport

Kakav Partizan, ja sam Zvezdin kapiten

Branko Lazić, kapiten FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić (29) već godinama važi za istinski simbol crveno-belih. Borbenošću je urezao mesto u srcima svih "Delija", pa smo ga iskreno iznenadili kada smo mu rekli da Partizan po svaku cenu želi da ga dovede za Superligu kako bi napao titulu.

- Šta? Kakav Partizan? Aman, ljudi, ja sam kapiten Zvezde - rekao je zabezeknuti Lazić.

Kada smo mu saopštili da je u pitanju prvoaprilska šala, promenio je raspoloženje.

- Ha, ha, nisam navikao na šale za 1. april, ali svakako sam samo Zvezdin - istakao je Lazić za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading