OTKRIVAMO! Kako je sprečen upad Albanaca u Gračanicu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

20.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OTKRIVAMO! Kako je sprečen upad Albanaca u Gračanicu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic, Starsport

Srpski telegraf u izdanju za sredu 20. mart donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

  • OTKRIVAMO! Kako je sprečen upad Albanaca u Gračanicu! PADOBRACI IZ 63. BRIGADE JUNAČKI ODBILI NAPAD ROSU!

Nebojša Čović, bivši potpredsednik Vlade Srbije i nekadašnji predsednik Koordinacionog centra za KiM, svedočeći o Martovskom pogromu 2004, tokom kog su albanski ekstremisti proterali više od 4.000 Srba, ubili 16, stotine povredili i uništili i spalili više od 1.000 kuća i svetinja, kaže da reakcije Kfora nije bilo.

  • EVO KAKO NAS VARA NEOPLANTA! Šok detalji!

Poznata kompanija "Neoplanta" i dalje ćuti. Naime, i posle objavljivanja teksta u Srpskom telegrafu i na našem portalu Republika u kom se navodi da ova mesna industrija kompletnu proizvodnju bazira na uvoznom, smrznutom, mesu nema odgovora zbog čega varaju svoje mušterije.

  • SAD JE SVE JASNO! Prava istina o braku Jelisavete i Teodosića!

Kao bomba odjeknula je vest da se razvode popularna glumica Jelisaveta Orašanin i slavni košarkaš Miloš Teodosić. Iako su pojedini domaći mediji naveli da je njihov odnos već duže vreme na klimavim nogama, fotografije koje su isplivale u javnost nakon ovih informacija govore drugačije. Naime, Jelisaveta i Miloš su uslikani zajedno i to dva puta otkako se pronela informacija o njihovom krahu braka. Na tragu ovih vesti pokušali smo da stupimo u kontakt i s Jelisavetom i s Teodosićem, ali nismo uspeli da ih dobijemo na brojeve poznate redakciji. Međutim, uspeli smo da stupimo u kontakt s jednim od Teodosićevih najbližih prijatelja, koji nam je otkrio šta se dešava u njihovom porodičnom domu, te nam ispričao šta je Miloš preko njega poručio.

  • UKRAJINA IZGUBILA 10.000.000 LJUDI! Užasavajuća tvrdnja poljskog generala!

Više od 10 miliona Ukrajinaca je nestalo. Ta država nema resurse i Ukrajinci gube ovaj rat, izjavio je bivši načelnik poljskog generalštaba Rajmund Andžejčak.

  • ALEKSIĆ UDARIO RADNIKA OBEZBEĐENJA! Bruka "đilasovaca" u Skupštini!

Svađe, cika, zaletanje na predsedavajućeg, trube, pištaljke, transparenti - još jedno "regularno" zasedanje Skupštine Srbije u režiji opozicije. Na jučerašnjem nastavku konstitutivne sednice, opozicioni poslanici su ponovo pravili haos, ali je sada standardnom folklornom izvođenju dodala i nasilne ispade.

DANAS POKLON DODATAK POTROŠAČKA PATROLA!

Pročitajte koja je namirnica drastično poskupela u poslednjih godinu dana, mnogo više nego neki drugi proizvodi. Što bi se reklo - slatka, a gorka.

 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog Telegrafa za 20. mart 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading