ĐUKANOVIĆ: Janković pljuje Vučića po Kurtijevom receptu

Autor:

Vesti

28.03.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Janković isti kao Aljbin Kurti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Žestoko isprozivao lidera PSG: Vladimir Đukanović

Lider Pokreta slobodnih građana optužio je u saopštenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za "opasne igre" i tvrdi da se ceo incident u Kosovskoj Mitrovici odvijao po unapred pripremljenom scenariju. Istu priču plasirao je, kako kaže poslanik SNS Vladimir Đukanović, Aljbin Kurti iz Samoopredeljenja.

Naime, Janković je u saopštenju ocenio da i Vučiću i Tačiju odgovara konflikt jer, kaže, samo u takvoj atmosferi mogu da vladaju i tvrdi da se ceo incident u Kosovskoj Mitrovici odvijao po unapred pripremljenom scenariju. Kao potvrdu za takve optužbe on navodi snimak sa sastanka u Mitrovici na kom se, kako kaže, čuju reči "stigli su", što je, navodi, dokaz da su pripadnici srpskih službi unapred znali da će kosovski policajci upasti na skup Srpske liste u Mitrovici.

Saša Janković nije izneo svoj, već stav Aljbina Kurtija iz Samoopredeljenja, poručuje Đukanović i dodaje da je dobro da se pokazalo da je Janković "povezan sa albanskim ekstremistima iz te partije i da dezavuiše kompletnu javnost".

- Ono što je skandalozno je što svi ti ljudi, a posebno njegovi članovi stranke, sa velikom radošću gledaju što je jedan predstavnik Vlade mučki pretučen i što su pokušali da ponize Srbiju. Oni to gledaju sa velikom radošću i to je najbolji pokazatelj da, nažalost, partija Samoopredeljnje Aljbina Kurtija ima svoju sestrinsku partiju, odnosno svoju filijalu ovde u Beogradu - rekao je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Djeta

28.03.2018 17:15

Jankovic samo moze da deli lose kritike i komenatre za sve odluke naseg predsednika,ali iskreno ko je Jankovic da bi ikome bilo bitno njegovo misljenje.

Tankosava

28.03.2018 17:21

Ne bi me čudilo da ga oni i plačaju , kao i većinu opozicije.

mina

28.03.2018 17:28

Jankovic bez svog stava i svoje pameti mora da ponavlja kao papagaj ono sto mu narede oni koji ga podrzavaju

Mile

28.03.2018 17:37

Njega treba proterati iz Srbije, neka služi Tačiju.