ORLIĆ: Janković je čovek bez časti, Ðilasov "vikar"

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2018

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner SNS Vladimir Orlić osudio je danas izjavu lidera Pokreta slobodnih građana Šaše Jankovića da je napad na Srbe na KiM bio "predstava".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vladimir Orlić

- Priče da je napad na Srbe na KiM, izveden šok bombama i dugim cevima sa bojevom municijom, tek "predstava" može sebi da dozvoli samo "čovek bez ikakvih skrupula, bez elementarne časti, bez promila osećaja za državni i narodni interes, bez imalo obraza i ljudskog dostojanstva - ističe Orlić.

Janković je, ističe Orlić, "pokušao da svoj verbalni zločin nad sopstvenim narodom lokalizuje i iz njega izuzme međunarodnu zajednicu, ali je propustio jedan detalj: EULEKS-ova vozila koja učestvuju u napadu prištinskih specijalaca. 

Orlić naglašava da je Janković za učešće u "pozorištu" optužio i međunarodnu zajednicu, samo toga nije ni svestan. 

- A kako bi i bio, kad on sam javno zagovara priznanje tzv. Kosova, sumnja da su Dečani i Gračanica srpski, tvrdi da suverenitet, kao pojam, ne znači ništa? To sebi može da dozvoli samo čovek lišen bilo kakve svesti -, rekao je Orlić.

Janković je, kako kaže, ljubomoran što je društvo Frederike Mogerini, kao i svih drugih zvaničnika na svetu, narod na izborima "dao" Aleksandru Vučiću, a ne njemu.

Ističe da je narod Jankovića precrtao "jer na svom čelu želi sposobnog i hrabrog lidera, a ne zgrčenu i labilnu ličnost, mračnog uma i nikakvih kapaciteta".

Za Jankovića još kaže da je "vikar" Dragana Ðilasa i da govori ono što on ne sme javno da kaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
neda

28.03.2018 14:30

Jankovic da ima trunke savesti ne bi izjavio ovakve lazi i uvrede, a koje se ticu hapsenja Marka Djurica.

Goran

28.03.2018 14:35

Apsolutno se slažem sa Orlicem.

tanja

28.03.2018 14:37

Izlisno je uopste pricati i pominjati ime coveka koji moze da ovako nesto izjavi.

dale

28.03.2018 14:37

Jankovic nema dve veze sa zivotom