TEŠKA BOLEST NIJE SLOMILA MINISTRA PRIVREDE: Knežević hrabri lekare

Autor:

Vesti

27.03.2018

05:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni pozitivac! Iako je pre dva meseca saznao da je teško bolestan, ministar privrede Goran Knežević (60) nije klonuo duhom. Naprotiv, kako svedoče njegovi prijatelji iz Zrenjanina, on je taj koji hrabri lekare.

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Knežević

Prema rečima sagovornika Srpskog telegrafa, funkcioner naprednjaka i bivši profesionalni košarkaš i dalje se šali na svoj račun, ne dozvoljava da njegovi voljeni budu tužni, te je svu svoju energiju i pozitivno raspoloženje usmerio ka terapijama i ozdravljenju.

Ministar je bio na terapijama zračenjem, za koje se svi nadaju da će dati prave rezultate

SLUŠA SVE PREPORUKE

- Ministar je ozbiljno shvatio lečenje, u rukama je najboljih lekara i primenjuje sve što mu oni savetuju. Nekoliko puta ih je čak i nasmejao svojom pozitivnošću i duhovitim opaskama. Bio je na terapijama zračenjem, za koje se svi nadaju da će dati prave rezultate - objašnjavaju naši sagovornici.

Knežević je, kako smo juče objavili, kada je saznao za bolest, odlučio da se povuče sa ministarske funkcije, koju je sa velikim uspehom obavljao, i sve snage usmeri na borbu za ozdravljenje. Podršku su mu i lično i javno pružile sve kolege iz Vlade.

GODINAMA DRUGARI

Ministar prosvete i njegov odličan prijatelj Mladen Šarčević za Srpski telegraf poručuje da su premijerka i ministri svim srcem uz Kneževića:

- Pružam mu podršku non-stop, mi smo generacija i jako smo dobri prijatelji, ali smo se dogovorili da Branislav Nedimović i Lončar komuniciraju sa njim i da ga ostali ministri zbog njegovog zdravstvenog stanja ne uznemiravaju svaki čas. Bane je šaljivdžija, oni su godinama drugari i partijski su povezani uostalom.

Nove poruke podrške kolega iz Vlade

Preko Srpskog telegrafa Kneževića su juče podržali Zorana Mihajlović, Branislav Nedimović, Aleksandar Antić, Branko Ružić. Danas objavljujemo šta kažu još neke njegove kolege iz Nemanjine.

RepublikaFoto: Tanjug
Mladen Šarčević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading