DAČIĆ: Razgovori o rekonstrukciji vlade za nekoliko dana!

Autor: Tanjug

Vesti

26.03.2018

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider socijalista i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić očekuje da razgovori o rekonstrukciji vlade počnu za nekoliko dana, ali kaže da to nije prioritet i da je značajnija tema spoljnopolitička pozicija Srbije i razgovori o Kosovu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivica Dačić

Upitan da li je bilo sastanka predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, on je rekao da ne zna da li je do tog sastanka došlo.

- Razgovori sa predsednikom najveće partije treba da uslede u narednim danima, nedeljama, ali mislim da će početi za nekoliko dana - rekao je Dačić za TV Prva.

Na pitanje da li se plaši za svoju poziciju, on je kazao da je "predsednik druge najveće stranke u Srbiji" koja ima stratešku saradnju sa naprednjacima i da je reč o dugoročnim odnosima.

- Da li će neko iz našeg sastava biti promenjen sve je stvar dogovora - rekao je Dačić i ponovio da je u njegovoj agendi pitanje rekonstrukcije nije prioritet već da je to spoljnopolitička pozicija naše zemlje i razgovori o Kosovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading