NESTALA 14-GODIŠNJA JANA IZ PRIZRENA VEĆ 5 DANA: Da li znate nešto o njenom nestanku?

Autor:

Vesti

19.01.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak 14-godišnje Jane Đugaj izazvao zabrinutost među građanima Prizrena

NESTALA 14-GODIŠNJA JANA IZ PRIZRENA VEĆ 5 DANA: Da li znate nešto o njenom nestanku?

Foto: društvene mreže


U utorak, 16. januara, 14-godišnja Jana Đugaj nestala je iz svog doma u Prizrenu, ostavljajući porodicu u očaju i neizvesnosti. Očevici tvrde da od tog trenutka nije viđena, a porodica moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestanku da se jave ili obaveste lokalnu policiju.

Jana je nestala noseći narandžasti duks, farmerke i crno-bele patike, kako je opisano porodici i policiji. Nakon nestanka, policija tzv. Kosova otvorila je slučaj i intenzivno traga za nestalom devojčicom.

**Deka Radomir nestao kod Kruševca: Porodica moli za pomoć**

U sličnom slučaju nestanka, porodica 72-godišnjeg Radomira apeluje za pomoć u pronalaženju svog voljenog člana. Poslednji tragovi Radomira pronađeni su kod Kruševca, a od tada mu se gubi svaki trag.

Očajna porodica moli sve koji imaju informacije o nestanku ili mogu pomoći u potrazi da se jave nadležnim organima. Detalji o odeći koju je Radomir nosio u trenutku nestanka mogu biti od ključnog značaja za pronalaženje.

**Poziv građanima za pomoć**

Nestanci Jane Đugaj i Radomira su podstakli pozive građanima da pruže bilo kakvu korisnu informaciju koja bi mogla pomoći u njihovom pronalaženju. Očaj porodica i intenzivna potraga policije ukazuju na ozbiljnost situacije i potrebu za brzom reakcijom celokupne zajednice.

**Sistem za nestalu decu "Pronađi me" još nije aktiviran**

U međuvremenu, javnost se pita zašto se sistem za nestalu decu "Pronađi me" još uvek nije aktivirao. Ovaj sistem, koji je uveden kako bi se brže reagovalo u slučajevima nestanka dece, trebalo bi da bude od pomoći u situacijama poput ove. Građani izražavaju nadu da će se sistem uskoro aktivirati i pružiti podršku u pronalaženju nestalih osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading