ISTRAGA ĆE UTVRDITI KAKO JE DOŠLO DO TRAGEDIJE: Oglasio se Vučević o nesreći u "Trajalu"

Autor:

Vesti

16.01.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar je rekao da se nada da će povređeni proći sa što manje posledica i da će se što pre oporaviti.

ISTRAGA ĆE UTVRDITI KAKO JE DOŠLO DO TRAGEDIJE: Oglasio se Vučević o nesreći u "Trajalu"

Foto: SNS

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas saučešće porodici nastradalog radnika u Kruševcu, u fabrici „Trajal“ koja se dogodila jutros, i potvrdio da su četiri osobe povređene, od toga tri lakše i jedna teže.

On je istakao da će istraga utvrditi kako je došlo do tragedije i dodao da se ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio u Kruševac.

Ministar Gašić će podeliti više podataka kada bude na licu mesta. Ne mogu da podelim ime i prezime poginulog, to je na MUP-u. Izjavljujem saučešće porodici poginulog radnika, i nažalost radi se o mladoj osobi. Da kažem da se te stvari dešavaju neće biti primereno, istraga će utvrditi šta je dovelo do ove tragedije i do gubitka ljudskog života i sve nas dodatno upozoriti da su ti poslovi sa velikim rizicima – rekao je Vučević.

Ministar je rekao da se nada da će povređeni proći sa što manje posledica i da će se što pre oporaviti.

U Fabrici „Trajal“ u Kruševcu jutros oko 9 sati prilikom procesa rada došlo je eksplozije u objektu za proizvodnju gorive trake.

Kako je saopštio MUP, prema prvim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala, a četiri su povređene i one su kolima Hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Kruševcu.

Požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbeđuju lice mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (38)

Loading
Iva

16.01.2024 14:03

Svaki gubitak života je težak,pogotovo mlad ..

Saša

16.01.2024 14:03

Koliko god pazili nesreće se nažalost dešavaju. Saučešće porodici poginulog.

Sava

16.01.2024 14:04

Najbolje je po ovoj zutoj bagri da oni vec presude. Naravno da ce istraga biti sporvedena bas kako zakon nalaze.

ceca

16.01.2024 14:05

Izuzetno je tužno čuti o tragediji koja se dogodila u fabrici "Trajal" u Kruševcu. Ministar odbrane Miloš Vučević iskazuje duboko saučešće porodici nastradalog radnika, pokazujući empatiju i solidarnost u ovom teškom trenutk