HAOS U KLADOVU: Automobil vozile devojke pa upale u fontanu, a reakcije su neverovatne!

Autor:

Vesti

05.01.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fontana u centru Kladova postala centar pažnje

HAOS U KLADOVU: Automobil vozile devojke pa upale u fontanu, a reakcije su neverovatne!

Foto: Printscreen/facebook


Danas je fontana oko koje je kružni tok u centru Kladova postala glavna atrakcija, ali ne iz razloga koji biste očekivali. Naime, prema nezvaničnim informacijama koje je saznala redakcija Informera, jutros se desila neobična situacija kada je automobil upao usred fontane. Srećom, nijedna od putnica u vozilu nije povređena, ali je automobil ostao zaglavljen na neobičnom mestu.

Reakcije prolaznika i reakcije na društvenim mrežama

 

 


Prolaznici su zastajkivali kako bi posmatrali ovaj neobičan prizor, a mnogi su čak i fotografisali automobil zaglavljen u fontani.

 

 

Snimak ovog događaja brzo se proširio na društvenim mrežama, gde je izazvao različite reakcije. Na Facebook stranici "Kladovo bez cenzure" osvanuo je snimak koji je izazvao brojne komentare.

Dok su neki osuđivali ovakvo ponašanje i fotografisanje situacije umesto pružanja pomoći, drugi su se našalili na račun celog događaja. Komentari su bili raznoliki, od osuda do šala poput "Promašio perionicu" i "Auto došao da pije vodu".

Jedan od prolaznika je izjavio: "Ma ovo nema nigde, samo kod nas. Normalno da mi je smešno, pa da su htele, ne bi se popele kolima u fontanu. Ma, crtani film..."

Neobična situacija u centru grada

Ova neobična situacija definitivno je privukla pažnju građana Kladova, ali i korisnika društvenih mreža. Iako je situacija mogla biti ozbiljna, srećom, završila se bez povređenih. Ipak, ostaje da se vidi kako će nadležne službe rešiti ovaj neobičan problem i izvući automobil iz fontane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading