ŠEŠELJ: ZORANA MORA U ZATVOR, A NADLEŽNI NEKA ME POVUKU!

Autor:

Vesti

17.03.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Šešelj kaže da ne strahuje zbog apela koji je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović uputila nadležnim organima tražeći da reaguju zbog njegove izjave da je špijun i da mora da leti iz Vlade, te da joj je mesto u zatvoru.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

Ministarka Mihajlović za Srpski telegraf kaže da ne želi da učestvuje u Šešeljevom političkom rijalitiju, te da Srbija ima institucije koje treba da se pozabave pretnjama smrću. Njen zahtev nije ostao bez odgovora vođe SRS, koji poručuje da ne strahuje od hapšenja:

Mihajlovićeva: Kad nema argumenata, ostaju psovke i govor mržnje

- Ma plašim se da me ne uhvate nadležni organi za najnadležnije mesto.

Šešelj: Osudio bih je na dugogodišnju robiju jer je američko-britanski špijun

ČEKA TUŽBU

Rat između lidera radikala i ministarke Mihajlović počeo je posle Šešeljeve izjave za Srpski telegraf kada je ispričao da se zalaže za aboliciju Milorada Ulemeka i Zvezdana Jovanovića, koji bi, ukoliko ispričaju sve što znaju o ubistvu Zorana Đinđića, ali i nekim drugim slučajevima, trebalo da budu vraćeni u bezbednosne službe i pomognu da se zemlja očisti od špijuna i terorista.

- Špijuna ima mnogo i u Vladi Srbije, pa nadalje. Evo na primer, Zorana Mihajlović je špijun par ekselans. Mogu i druge neke da nabrojim, ali vrebam ih još - istakao je Šešelj.

Precizirao je da ne želi da bivši pripadnici JSO likvidiraju potpredsednicu Vlade.

- Ona je zbog dugogodišnje špijunaže zaslužila da ode u zatvor - kaže Šešelj.

Dodao je da Legija i Zvezdan neće hapsiti ministarku niti da su njegove optužbe na njen račun poziv na ubistvo, kako navodi.

POLITIČKI RIJALITI

- Za nju je dovoljna komunalna policija da je pokupi, ovo su ekstra specijalci svetske klase, vrhunski, bre! Nikad nisam izrazio želju da je ubijem, samo bih je strpao u zatvor i osudio na dugogodišnju robiju zato što je američko-britanski špijun. Pouzdani izvori moji. Nek me tuži - naveo je Šešelj.

A potpredsednica Vlade ne odustaje od zahteva da nadležni organi da reaguju zbog Šešeljevih pretnji.

- Jadno sa njegove strane. To je taj govor mržnje kojim će na sledećim izborima dobiti još manje glasova. Kad nema argumenata, ostaju psovke i govor mržnje. Neću da budem deo tog političkog rijalitija u njegovoj režiji jer ova zemlja ima institucije koje treba da se pozabave pretnjama smrću - zaključuje Mihajlovićeva.

Od nadležnog tužilaštva do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading