Zvanično puštanje u saobraćaj nadvožnjaka na km 98+149 brze pruge Beograd -Budimpešta

Autor:

Vesti

15.12.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je zvanično za saobraćaj pušten nadvožnjak na km98+149 na deonici Novi Sad - Subotica projekta brze pruge Beograd - Budimpešta, označavajući otvaranje još jednog važnog čvora na novoj deonici Novi Sad - Subotica, čime je dodatno ubrzano otvaranje brze pruge od Srbije do Mađarske.

Zvanično puštanje u saobraćaj nadvožnjaka na km 98+149 brze pruge Beograd -Budimpešta

Foto: Sun Jiamin

Projektovana brzina na novoj deonici Novi Sad - Subotica iznosi 200 km/č. Na desnom koloseku na km 98+149.45 predviđena je izgradnja konstrukcije nadvožnjaka.

Po izgradnji nadvožnjaka, pristupiće se ukidanju postojećeg pružnog prelaza i povećanju brzine saobraćajne interkonekcije, a istovremeno će se obezbediti i čvrsta osnova za otvaranje pruge. Konstrukcija nadvožnjaka je predviđena za dvosmerni saobraćaj, sa trakama širine 3,5 m u oba smera, kao i pešačkim stazama širine 2 m, a trasa mosta izvedena je u S krivini.

Foto: Sun Jiamin

 

 

U ovom trenutku, naš tim je usredsređen na izvođenje radova i ulaže sve napore da osigura napredak izgradnje.

Otvaranje brze pruge Beograd - Budimpešta umnogome će poboljšati saobraćajne uslove u Srbiji, doneti brojne pogodnosti stanovništvu duž trase i dodatno pokrenuti privredni razvoj u okruženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading